free download 78 travel guides written by experts

70 de elevi de gimnaziu si liceu fata in fata cu scriitorul Grigore Ilisei

Joi, 26 iunie 2014, de la ora 12.00, la Palatul Copiilor din Iaşi va avea loc o întâlnire între elevii care participă la a XVII-a ediție a Taberei Naționale de Reviste Școlare și Jurnalistică, Muncel-Iași și scriitorul Grigore Ilisei.

Inspectoratul Școlar Județean Iași, în parteneriat cu Editura DOXOLOGIA a Mitropoliei Moldovei și Bucovinei și cu Palatul Copiilor Iaşi au pregătit pentru 70 de copii veniți în perioada 22-27 iunie în Tabăra Națională de Reviste Școlare și Jurnalistică o întâlnire specială cu scriitorul Grigore Ilisei.

În cadrul acesteia vor fi prezentate două cărți ce poartă semnătura invitatului și sunt publicate la Editura DOXOLOGIA („Pisanii de azi și de demult” și audiobook-ul „Ștefan Bănulescu (1926-1998). O voce pentru fonoteca de aur”) și va fi vizionat un scurt documentar, urmat de un dialog între cei prezenți și scriitor.

Despre „Pisanii de azi și de demult” autorul însuși spune în Cuvânt lămuritor că „Am reunit în paginile acestei cărţi cele mai multe dintre scrierile mele despre biserică, credinţă, credincioşi, preoţi şi mireni.” Sunt adunate în acest volum materiale ce au fost difuzate în presă: la Radio Iași, în ziarele Evenimentul și Lumina, începând cu primele luni ale anului 1990 și până astăzi.

Cartea „Ștefan Bănulescu (1926-1998). O voce pentru fonoteca de aur”, a cărei prezentare în format audio este realizată de Grigore Ilisei, a fost nominalizată în acest an la Gala „Bun de tipar” la categoria „Cea mai buna carte netipărită – audiobook”. CD-ul cuprinde trei părţi: o prezentare a lui Ștefan Bănulescu realizată de Grigore Ilisei; un dialog între cei doi scriitori, intitulat O lungă spovedanie şi lectura autorului din creaţiile sale (atât din poezie cât și din proză).

Partenerii media ai acestui eveniment sunt: Portalul DOXOLOGIA.ro, Ziarul Lumina – Ediția de Moldova, Radio Trinitas.

Bucuresti, 23.06.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *