Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Caroli Foods utilizeaza, in premiera, fonduri PHARE pentru pregatirea echipei

Finanţare de 189.000 de euro pentru programul de dezvoltare a resurselor umane

Caroli Foods anunţă aprobarea finanţării pentru programul „Management performant pentru dezvoltare continuă” al cărui scop este de a promova adaptabilitatea forţei de muncă şi utilitatea formării profesionale continue. Valoarea totală a programului, care se va desfăşura pe durata a 12 luni, este de 189.000 de euro. Proiectul dezvoltat de Caroli este finanţat în procent de 78 din fonduri Phare, restul însemnând contribuţia proprie a companiei.

Obiectivul specific care a condus la implicarea companiei Caroli într-un program de resurse umane constă în îmbunătăţirea pregătirii profesionale şi obţinerea de noi competenţe pentru angajaţii firmei, în condiţiile unei pieţe a forţei de muncă în continuă transformare.

„Implicarea în acest program face parte dintr-un proiect mai amplu susţinut de companie în ceea ce priveşte dezvoltarea resurselor umane. Caroli a fost întotdeauna interesată de perfecţionarea profesională a membrilor echipei sale şi de creşterea adaptabilităţii acestora, o orientare care îşi dovedeşte viabilitatea mai ales într-un context dificil, cum este cel actual”,  declară doamna Carmen Iancu, Human Resource Manager la Caroli Foods.

În cadrul proiectului vor fi susţinute cursuri de training adresate unui număr de 123 de persoane din middle management şi altor specialişti. Cursurile vor contribui la dobândirea de noi competenţe ce vor permite desfăşurarea activităţii profesionale la un nivel ridicat de performanţă şi eficienţă. Totodată, în acest mod va fi asigurată alinierea la standardele europene din punct de vedere al resurselor umane.

Printre principalele etape de desfăşurare ale programului vor fi cursuri de Management general, Managementul comunicării organizaţionale, Managementul vânzărilor şi a gestionării obiectivelor companiei, Curs de Strategii, tehnici şi tactici de negociere.

Dezvoltarea acestui proiect cu ajutorul fondurilor Phare va face posibilă creşterea siguranţei locului de muncă, a mobilităţii, a gradului de satisfacţie a muncii, a oportunităţilor de angajare şi încadrare corespunzătoare, a veniturilor, având automat implicaţii legate de îmbunătăţirea vieţii angajaţilor şi a familiilor acestora. 

Pentru susţinerea acestui program vor fi cooptate firme de training şi consultanţă cu care compania a dezvoltat şi în anii anteriori o serie de proiecte pentru perfecţionarea personalului. Printre acestea se numără compania Roland Gareis Consulting care se va ocupa de instruirea în cursul de Management General, iar Clavipet Business & Consulting va asigura dobândirea unor competenţe avansate în vânzări şi negociere şi va instrui angajaţii în managementul comunicării organizaţionale.

Bucuresti, 02.02.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *