free download 78 travel guides written by experts

De Sf. Valentin, la Teatrul Masca – “Indragostitii”, o comedie venetiana

De Ziua Indragostitilor, pe 14 februarie, de la ora 20:00, Teatrul Masca va invita alaturi de persoana iubita sa savurati atmosfera plina de picanterii a iubirii in stil venetian vizionand spectacolul Indragostitii, de Michele Modesto Casarin. Perechile vor primi doua bilete la pretul unuia.  

“Va asteptam sa sarbatorim impreuna iubirea – acest sentiment curat si inaltator care ar trebui sa umple inima fiecaruia dintre noi. Aceasta este cadoul nostru pentru voi, care, de-a lungul timpului ne-ati inconjurat cu iubire si ne-ati sprijinit in toate proiectele noastre”, declara Mihai Malaimare, directorul Teatrului Masca.

Spectacolul, o veritabila commedia dell’Arte, aduce pe scena personajele sale cunoscute: Arlecchino, Pantalone, Il Capitano, nastrusnica Felicetta, tinerii indragostiti Cinzio, Camilla, Doroteea.

Veti fi partasi la tot felul de incurcaturi amoroase, situatii surpriza si dezlegari neasteptate. Vesnicul “Amor” se zbate intre bucurie si intristare, dezamagiri si impliniri, chiar intre “Moarte” si “Viata”. Si toate acestea intr-o minunata comedie cu indragostiti, masti si costume autentice venetiene.

Doua inimi si un singur pret.

Viva l’amore! Viva la comedia!

Un spectacol recomandat de: VreauCredit.ro

Cu sprijinul : Auto Cobalcescu, RATB, Metrorex

Parteneri media: Radio Bucuresti, Port.ro, Sapte Seri, IDieta, PRwave, Acasa.ro, Infoarte.ro, Prichindelul Meu.ro

Bucuresti, 02.02.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *