free download 78 travel guides written by experts

Virtual Bucharest – locul 6 pe lista celor mai bune locatii din second life,

in sectiunea arts & culture

Virtual Bucharest, cel mai îndrăzneţ proiect virtual de rebranding de ţară, este listat pe locul 6 la secţiunea Arts & Culture şi pe locul 28 global în lista celor mai bune locaţii din Second Life. Showcase este o secţiune a Second Life care listează unele dintre cele mai bune locaţii sau creaţii ale rezidenţilor din lumea virtuală.

„Nu este uşor să ajungi pe această listă. Teoretic, orice proprietar al unui teren virtual (sim) şi-ar dori să fie listat aici. Trebuie să îndeplineşti o mulţime de criterii iar fiecare aplicaţie este analizată foarte serios de către Linden Lab. Faptul că, după numai 2 luni de la lansare, suntem deja listati în Showcase, înseamnă că suntem pe drumul cel bun. România are ce arăta lumii!” a declarat Aura Tatu, Business Developer Chase Corp.

Virtual Bucharest este un proiect care, încă din momentul deschiderii către public, a avut o evoluţie impresionantă, atrăgând un trafic mediu zilnic de 16.000. Din ianuarie 2009, în Virtual Bucharest, există deja un Building School, în care tinerii rezidenţi virtuali pot învăţa să construiască, să îşi folosescă ideile într-un mod creativ. De asemenea, decorul de iarnă a fost înlocuit de unul proaspăt. În Virtual Bucharest este deja vară.

„Am schimbat total decorul în Piaţa Revoluţiei din Virtual Bucharest şi ne-am gândit să “răsturnăm” realitatea creând o veritabilă atmosferă de vară. Dacă în decembrie am ales să replicăm atmosfera de sărbătoare din oraşul real, acum am creat un spaţiu aspiraţional, construind o mega piscină în aer liber căreia i-am adăugat animaţii de înot, jacuzzi şi bar în apă. Bineînţeles, ca să fim în ton cu “moda”, am pus şi palmierii de rigoare” a declarat Aura Tatu, Business Developer Chase Corp

În plus, de la 1 Februarie 2009, rezidenţii români din Second Life pot participa la un concurs sponsorizat de site-ul www.blocuri.com ale cărui premii sunt 4 apartamente de lux cu vedere la Piaţa Revoluţiei din Virtual Bucharest.

Bucuresti, 02.02.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *