free download 78 travel guides written by experts

Carla Tompea a castigat concursul de director pentru TVR INFO

Carla Tompea, fost redactor-şef Ştiri la TVR Iaşi, a câştigat concursul pentru postul de director al canalului TVR INFO, organizat în data de 21 ianuarie 2011. În cele 48 de ore lucrătoare de la afişarea rezultatelor – până marţi, 25 ianuarie 2011, ora 18.00 – la TVR nu a fost depusă nicio contestaţie.

La concurs s-au înscris trei candidaţi, dintre care doi au îndeplinit condiţiile solicitate în anunţul de concurs. Probele de concurs au fost: notarea proiectului managerial depus la înscriere (probă eliminatorie) şi interviu.

Carla Tompea a fost Redactor-Şef Ştiri la TVR Iaşi în perioada 2003-2011. Anterior, a fost realizator-coordonator al Secţiei Eveniment (1997-2003), realizator la Redacţia Publicistică de la TVR Iaşi (1996-1997), a realizat şi moderat numeroase dezbateri şi interviuri cu personalităţi ale vieţii publice româneşti, a produs şi coordonat emisiuni dedicate alegerilor locale, parlamentare, prezidenţiale şi europarlamentare etc. De asemenea, a fost moderator al emisiunilor Ceasul deşteptător, program de succes difuzat pe TVR 1, între 1998-2005, editor coordonator şi producător al Jurnalului regional şi editor coordonator al programelor Impact, Hai la primărie, Ediţia de provincie, realizate de TVR Iaşi pentru TVR 3.

Activitatea sa a fost recompensată cu numeroase distincţii, printre care Marele Premiu APTR pentru reportajul La Dunăre (1998), Premiul pentru talk-show „Jeana Gheorghiu”, obţinut la SIMFEST, festivalul televiziunilor regionale (2010). Carla Tompea a fost, de două ori, membru al juriului internaţional care a acordat Premiile CIRCOM Regional, pentru programe realizate de staţiile regionale din cadrul televiziunilor publice europene.

Carla Tompea a absolvit Facultatea de Drept a Universităţii Al. I. Cuza din Iaşi, are un master în Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi este doctorand în Ştiinţe Politice şi Filosofie Politică, ambele în cadrul Universităţii Al. I. Cuza din Iaşi. De asemenea, a urmat o serie de cursuri de specializare în ţară şi străinătate.

Bucuresti, 25.01.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *