free download 78 travel guides written by experts

Toshiba Qosmio X500-13R: performanta extrema pentru entertainment digital maxim

SCOP Computers, partener autorizat Toshiba Computer Systems, divizie a Toshiba Europe GmbH, prezinta notebook-ul Qosmio X500-13R, o unealta de calcul special conceputa pentru utilizatorii care “ravnesc” la performanta digitala desavarsita. Qosmio reprezinta seria de top multimedia si entertainment a corporatiei Toshiba, rezultatul a peste 20 de ani de cercetare si inovatie in acest domeniu. Toshiba Qosmio X500-13R detine o serie de caracteristici tehnologice ce aduc inovatie si performanta conceptului de “mobile computing”: 

• Procesoare Intel® Core™ i7 – pentru o experienta computing inteligenta

Pasionatii de gaming si entertainment digital nu pot trece indiferenti pe langa acest model. Qosmio X500-13R este echipat cu procesoare Intel®Core™ i7 ce asigura o putere superioara de procesare, lucru deloc de neglijat de catre utilizatori, cand se afla in iuresul bataliei, pe campul de joc. In plus, poti crea sau edita fisiere video si te poti bucura de muzica si poze. Cu Intel® Turbo Boost Technology 2.0 esti asigurat ca vei primi intreaga putere de procesare exact cand ai nevoie.

• Difuzoare stereo Harman Kardon® – pentru o experienta audio remarcabila

Pregateste-te sa fii rasfatat! Toshiba Qosmio X500-13R vine dotat cu Dolby Home Theater, ce transforma pe deplin intreaga experienta multimedia. Astfel, muzica, filmele si jocurile sunt percepute ca fiind parte din viata reala, dialogurile sunt mai “aprinse” si exploziile mai “periculoase”, multumita bass-ului puternic si variatiilor sonore. Te vei bucura de fiecare imbogatire a sunetului virtual, fie ca vei purta casti sau ca vei da la maxim volumul boxelor Harman Kardon ale notebook-ului. Orice vei alege, vei fi aruncat in mijlocul actiunii si performanta va fi de partea ta cu acest sistem pentru home entertainment.

• Placa grafica dedicata – pentru un alt nivel de performanta vizuala

Cand vorbim despre vizual, Qosmio X500-13R te face sa uiti de granite sau limitari. NVIDIA® GeForce® GTS 460M iti furnizeaza o grafica performanta pentru cele mai interesante jocuri si imagini transpuse in culorile vibrante ale unor scene realiste cu personaje dinamice. In plus, Toshiba Qosmio X500-13R este ideal pentru editarea pozelor in sistemul de operare Windows 7.

• Unitate Blu-ray integrata: acum te poti bucura de experianta audio si video mult–asteptata. Unitatea incorporata Blu-ray reprezinta biletul tau de vizionare pentru un film in format HD, proiectat de nimeni altul decat de propriul tau notebook Qosmio X500-13R.

• Display Full HD – pentru o experienta vizuala perfecta. Avantajele oferite de unitatea Blu-ray incorporata, sunt completate de un display de 18,4” TFT Full HD TruBrite® cu rezolutie de 1.920 x 1.080 pixeli. Nimic nu te face mai fericit decat filmul sau jocul preferat proiectat pe un display generos.

• Tastatura LED Backlit – nimic nu te mai opreste. Pe langa faptul ca este foarte cool sa ai o astfel de tastatura atasata notebook-ului tau, trebuie mentionata si utilitatea pe care ti-o ofera: poti butona jocul preferat intr-un colt linistit de cafeanea sau iti poti face calculele foarte usor folosind tastatura numerica.

Notebook-urile Toshiba Qosmio X500-13R sunt disponibile in reteaua partenerilor SCOP Computers.

Bucuresti, 25.01.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *