free download 78 travel guides written by experts

Care este cel mai creativ mod de a castiga o masina pentru mama?

*        Puteti afla raspunsul la aceasta intrebare la Plaza Romania, unde copiii isi pot folosi creativitatea pentru a castiga un premiu neasteptat:  o masina pentru mama lor
*        Sambata, 8 martie, vizitatorii centrului comercial sunt asteptati la finala concursului

De Ziua Mamei, la Plaza Romania se desfasoara un inedit concurs de pictura. In Rotonda centrului comercial au fost expuse cinci masini, iar copiii care vor picta cel mai frumos masinile vor putea participa la finala concursului, unde pot castiga una dintre masini pentru mama lor. Concursul se adreseaza copiilor din clasele V-XII, iar elevii care au dorit sa se inscrie la concurs au trimis la Plaza Romania un formular de participare, cu o propunere de desen a unei masini, formulare puse la dispozitie la birourile de informatii din centrul comercial sau distribuite in diferite scoli si licee din Capitala. Dintre toate desenele primite au fost alesi cinci finalisti, care vor veni la Plaza Romania si vor picta masinile expuse in Rotonda. 

Sambata, 8 martie, incepand cu ora 16,00, va avea loc finala concursului "Picteaza o masina, la Plaza Romania". Juriul va desemna cea mai frumoasa masina, iar castigatorul ii va putea oferi mamei sale un cadou neasteptat: o masina marca Seat Ibiza. O serie de vedete vor veni sambata sa sustina acesti copii talentati.

Bucuresti, 6.03.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *