free download 78 travel guides written by experts

Realitatea TV a demarat o noua campanie

"Intreaba-l pe…" va da romanilor sansa de a intra in legatura cu
demnitarii tarii

Realitatea TV a lansat, la inceputul acestei luni, campania "Intreaba-l pe…", prin intermediul careia romanii pot adresa intrebari tuturor responsabililor si autoritatilor din Romania. Postul de televiziune nu va mijloci doar transmiterea catre reprezentantii statului a mesajelor primite din partea cetatenilor, ci va face toate demersurile pentru ca acestia sa primeasca raspunsurile solicitate. "Aceasta campanie a luat nastere ca urmare a sutelor de mesaje primite de Realitatea TV din partea romanilor care fie nu stiau cum sa ia legatura cu cei care detin raspunsurile la problemele lor, fie sunt satui de memorii, adrese si alte acte oficiale ramase fara raspuns" a declarat Roxana Niculescu, directorul de programe Realitatea TV. "Romanii au probleme, asteapta raspunsuri, asteapta solutii. De aceea vrem sa fim aproape de problemele lor si sa incercam sa miscam lucrurile. Pentru oricare dintre noi, ca cetateni, este important sa fim bagati in seama, sa ni se raspunda. Asta asteptam si noi din partea autoritatilor, a celor pe care i-am investit cu increderea noastra si care au promis transparenta in actul de guvernare si in decizii", a mai adaugat Roxana Niculescu.

Realitatea TV va depune in fiecare vineri, la registraturile fiecarei institutii, intrebarile romanilor. Astfel, conform legii, ministrii si seful Guvernului, presedintele tarii si presedintii Parlamentului vor fi obligati sa raspunda in 30 de zile la intrebarile venite din partea romanilor.

Intrebarile pot fi trimise la adresa de e-mail intreaba@realitatea.net, pe site-ul www.realitatea.net sau pot fi depuse la zidul Realitatii TV din Piata Universitatii.

In cadrul campaniei "Intreaba-l pe…", Realitatea TV va difuza si emisiuni speciale, la sfarsitul fiecarei saptamani, in cadrul carora vor fi pusi fata in fata destinarii si expeditorii intrebarilor, adica alegatorii-cetateni si alesii-demnitari.

"Intreaba-l pe…" a venit ca o continuare fireasca a campaniei impotriva taxei auto, al carei succes a dovedit ca romanii sunt angrenati si interesati de functionarea normala a societatii, ca sunt solidari in fata nedreptatilor si a posibilelor abuzuri.

Bucuresti, 6.03.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *