metalshow

Cele patru editii ale show-ului “Hijos de Babel” difuzate in exlusivitate

de Romantica au fost urmărite de 1,5 milioane de telespectatori din mediul urban

În cadrul ediţiei speciale “Pe contre”, la Romantica,“Pavarotti de România”
 a primit peste 1 000 de mesaje

Cele 4 ediţii ale show-ului “Hijos de Babel”, difuzate în exclusivitate la Romantica, au cumulat aproximativ 1.5 milioane de telespectatori din mediul urban (cei care au urmărit cel puţin 1 minut una dintre emisiuni). Miercuri, 5 martie, când postul de televiziune a difuzat, în direct, semifinala concursului “Hijos de Babel”, Romantica  a înregistrat în intervalul 22:50-01:15 o audienţă de 1.1 rating şi 5.2 market share , situându-se în primele 5 canale urmărite de telespectatorii din mediul urban, în perioada menţionată, după Pro TV, OTV, Acasă şi Prima TV. La minutul 00:33 când Costel Busuioc a interpretat aria La donna e mobile a celebrului Verdi,  Romantica a înregistrat maximum de audienţă a slotului, 1.6 rating cu un market share de 10.8, fiind pe locul 2 pe piaţă după Pro TV. În cee ce priveşte publicul feminin urban cu vârsta cuprinsă între 25-55 de ani, Romantica ocupă cu Hijos de Babel locul 5 în topul preferinţelor telespectatoarelor cu 1.2 rating şi 5.0 market share.

Miercuri seara, românii au fost alături de Costel Busuioc şi, prin intermediul liniei speciale  Romantica, i-au trimis acestuia peste 1.000 de mesaje  de încurajare într-o singură zi. Şi în ediţiile trecute telespectatorii Romantica l-au susţinut pe Costel, în total adunându-se peste 3 000 de mesaje. Toate aceste gânduri ale românilor i-au fost înmânate lui “Pavarotti din Carpaţi” de către o echipă a postului de televiziune, lucru care l-a emoţionat pe talentatul român, dar, totodată, l-a şi motivat să îşi dorească mai mult victoria. Rezultatul : Costel a cîştigat penultima etapă a concursului şi ajunge astfel în marea finală, cu mari şanse de a fi desemnat învingător.

Tenorul supranumit "Pavarotti din Banat" a impresionat din nou juriul, publicul şi telespectatorii cu vocea sa extraordinară. El a interpretat miercuri seara aria "La donna e mobile" a ducelui de Mantova, din opera Rigoletto, de Verdi.  Prestaţia sa i-a adus 26 de puncte. Opt i-au fost acordate de juriu, iar restul de public şi de telespectatori. În eventualitatea unei victorii în finală, Costel Busuioc va semna un contract cu o casă de discuri, care îl va propulsa în rândul cântăreţilor profesionişti.

Bucuresti, 6.03.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *