Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

CardAvantaj de la Credit Europe Bank – premiul No-Cash

pentru cel mai vandut card de credit

Teatrul National Bucuresti a devenit pentru o seara gazda celei de-a VIII-a editii a Galei  No-cash, dedicata recunoasterii oficiale a performantei in industria cardurilor.
Cu ocazia acestei Gale, CardAvantaj de la Credit Europe Bank a fost desemnat pentru al doilea an la rand – “Cel mai vandut card de credit”.

Premiul acordat pentru a doua oara consecutiv, reprezinta o recunostere a succesului de care se bucura CardAvantaj in randul clientilor sai.
In decursul anului 2008, Credit Europe Bank Romania a emis peste 119,000 carduri de credit, atat prin intermediul sucursalelor cat si prin intermediul canalelor alternative de distributie.

„Acest premiu este o recunoastere de catre industria de carduri a standardelor impuse de un produs cu multiple beneficii, care vine in intampinarea nevoilor clientilor. Desemnarea acestui premiu pentru al doilea an consecutiv atesta increderea acordata de catre clienti cardului nostru de credit CardAvantaj, si rasplateste eforturile noastre de a oferi produse si servicii de calitate”spune d-l Ömer Tetik, Vice-presedinte al Credit Europe Bank Romania.

CardAvantaj de la Credit Europe Bank Romania este primul card de credit cu utilizare naţională şi internaţională ce oferă deţinătorilor săi avantajul cumpărăturilor cu plata în rate şi bonus pentru fiecare tranzacţie efectuată în ţară sau în străinătate. Cumpărăturile cu plata în rate sunt valabile în reţeaua de magazine partenere a bancii.
In acest moment reteaua Credit Europe Bank Romania numara 205 ATM-uri, peste 8,500 POS-uri si 120 sucursale si agentii.

Bucuresti, 11.05.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *