free download 78 travel guides written by experts

Lansare 3 cu ghinion – Muzeul Bucurestiului

Joi, 14 mai, orele 18, la Muzeul Bucurestiului, va avea loc lansarea cartii “3 cu ghinion”de Emil Simionescu, aparuta la Crimescene Publishing.

(Crimescene Publishing este o colaborare intre Tritonic Grup Editorial  si Publicatiile Flacara).

La eveniment vor fi prezenti:

George Arion- Presedinte Publicatiile Flacara

Alexandru Arion- Director General Executiv Publicatiile Flacara

Adrian Halpert- director editorial Adevarul Holding

Cristian Sabbagh- realizator TV

Bogdan Hrib0 editor Tritonic

“Inainte de a-mi  pierde cunostinta sub ploaia de lovituri care a urmat, am apucat sa vad, peste umarul gorilei, zambetul cinic al celui care venise sa-si recupereze banii. Am mai vazut, ca prin vis, chipul ravasit de groaza al iubitei mele. I-am auzit tipatul lung, sfasietor. Neverosimil de lung si de sfasietor pentru trupul pe jumatate gol, dezvelit de plapuma cazuta la marginea patului! Si-am mai vazut ceva. Ceva ce nu aveam sa uit nicodata: gura metalica a tevii unui revolver. Aproape… Mult prea aproape!”

Un puzzle gandit mestesugit pe care autorul il pune la dispozitia cititorului cu un gen de naturalete, pe alocuri, de-a dreptul savuroasa. Umorul de situatie, conceput ca o alternativa scriitoriceasca cel putin curioasa, dar cu atat mai incitanta, la drama pe care o traieste personajul principal este, fara indoiala, sarea intregului roman. Piperul? Fluxul evenimential care te tine cu sufletul la gura de la prima la ultima pagina.

Muzeul Bucurestiului – I. C. Bratianu nr.2, Sector 3, Bucuresti

Bucuresti, 11.05.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *