Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Cantaretul Justin Bieber si noul sau film documentar „Believe”

„Întotdeauna trebuie să-ți păstrezi zâmbetul pe chip, să rămâi pozitiv în toată negativitatea care te înconjoară”, spune tânărul idol pop Justin Bieber în „Believe” – cel mai recent film documentar al cărui protagonist este. Filmul-concert va fi lansat în România pe 31 ianuarie și este distribuit de Forum Film România.

În doar câțiva ani, Justin Bieber, acum în vârstă de 19 ani, a trecut de la statutul de puști simpatic care se înregistrează cântând și postează clipuri pe YouTube la cel de star mondial, adorat de milioane de adolescenți de pretutindeni. După „Never Say Never” – cel dintâi film documentar al artistului –, regizorul Jon M. Chu ne poartă din nou prin lumea lui Justin Bieber și a fanilor săi, îmbinând fragmente din concertele susținute de Justin cu momente „din spatele scenei” și interviuri cu oameni importanți din viața sa, precum Pattie Mallette (mama), Scooter Braun (managerul) și Usher (mentorul său).

Dincolo de titlurile din ziare, de zvonuri și de țipetele fanelor, filmul ne dezvăluie, pe de o parte, presiunea succesului la care este supus un tânăr care intră în lumea agitată a showbizului, și pe de altă parte, exuberanța prietenoasă arătată de Justin admiratorilor săi, atât pe scenă, cât și în afara ei.

„Uneori trebuie să-ți iei soarta în mâini și să zbori”, crede Justin, aflat acum într-o nouă etapă a vieții sale personale și profesionale, după ce a devenit, la doar 16 ani, un fenomen internațional. Filmul reprezintă un bun prilej de reîntâlnire cu muzica și viața lui și este un „must-see” pentru toți fanii săi.

Găsiți mai jos link-urile către cele două trailere ale filmului:
//www.youtube.com/watch?v=c7yWNSHCpeY
//www.youtube.com/watch?v=AZ4y7czmOdQ

Despre Forum Film România

Forum Film România s-a înfiinţat în anul 2010 şi a preluat distribuţia în cinematografe, la nivel local, a peliculelor realizate de studiourile Disney. În afară de România, companiile Forum Film coordonează distribuţia peliculelor Disney şi în Bulgaria, Ungaria, Polonia, Cehia, Slovacia şi Israel. În Israel, colaborarea Disney cu Forum Film a fost începută în urmă cu aproape 50 de ani. În ultimii ani, pe lângă Disney, compania distribuie şi titluri ale studiourilor MGM, Lionsgate, Weinstein, FilmNation şi alţi independenţi. Distribuitorul de filme este parte a grupului Cinema City International, activ pe diverse segmente ale pieţei cinematografice, inclusiv operarea de cinematografe şi distribuţia de filme.

Bucuresti, 24.01.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *