free download 78 travel guides written by experts

Cannes Lions anunta oficial juriul sectiunii de PR a competitiei

Gabriela Lungu, reprezentanta Romaniei, va juriza alaturi de personalitati ale industriei de PR mondiale

Cea mai importanta competitie de comunicare din lume, Cannes Lions, si-a anuntat oficial juriul, pe site-ul festivalului www.canneslions.com. La „PR Lions”, singura sectiune din competitie unde Romania a reusit performanta de a avea pentru al doilea an consecutiv un reprezentant in juriu, 15 personalitati ale PR-ului mondial vor evalua cele mai bune campanii din intreaga lume.  

Juriul sectiunii de relatii publice de la cea de-a 57-a editie a festivalului Cannes Lions este anul acesta sub conducerea lui Paul Taaffe, Global Chairman si CEO al retelei Hill & Knowlton. Alaturi de el, din panel fac parte liderii unora dintre cele mai bune agentii de relatii publice din lume, retele internationale sau firme locale, independente. Juratii vin din Argentina, Australia, Brazilia, Franta, Germania, India, Italia, Japonia, SUA si Marea Britanie, piete mari, importante, si industrii de PR cu vechime.

Romania este singura tara din Europa de Est reprezentata in randul evaluatorilor PR Lions. Anuntata in urma cu cateva saptamani de catre biroul Cannes Lions din Romania, Gabriela Lungu, managing partner THE PRACTICE, va reprezenta tara noastra ca urmare a palmaresului pe care agentia sa de PR l-a obtinut in cei doar 3 ani si jumatate de la infiintare: titlul de Agentia de PR a anului 2009 in Romania, cea mai premiata agentie de PR din Europa de Est in 2008 si detinatoare a grand prix-ului competitiei SABRE Awards: PLATINUM SABRE pentru Cel mai bun program european de PR al anului, in 2008.

Gabriela Lungu il va avea alaturi in juriu si pe Olivier Fleurot – CEO-ul retelei partenere MS&L Group (rezultata din recenta uniune intre MS&L, Publicis Consultants si Publicis Events), parte din Publicis Groupe, al 3-lea grup de comunicare din lume. Ca si coincidenta amuzanta, trebuie remarcat ca in juriu mai exista inca un reprezentant al The Practice! Reprezentantul Indiei, Nandita Lakshmanan este fondatorul si CEO-ul unei firme numita tot The PRactice, una dintre cele mai importante agentii de PR independente din Mumbai.

„Este o onoare sa ma aflu la masa evaluatorilor alaturi de liderii unora dintre cele mai importante firme de PR din lume. Profit de ocazie pentru a-i invita pe toti specialistii in PR din Romania, clienti si agentii, sa vina la Festival! Intr-o saptamana la Cannes Lions inveti enorm – prezentarile de acolo sunt chiar mai valoroase decat premiile! ”, a declarat Gabriela Lungu – Managing Partner THE PRACTICE.

Festivalul International de la Cannes ajuns la cea de-a 57-a editie este cea mai mare reuniune de profesionisti in comunicare din lume, iar un trofeu Cannes Lions este considerat cel mai prestigios premiu din acest domeniu. In fiecare an, peste 10.000 de vizitatori din marketing si comunicare participa la acest eveniment pentru a sarbatori excelenta in creativitate in toate tipurile de media, pentru a discuta problemele industriei si a face networking. Peste 25.000 de reclame din intreaga lume sunt prezentate si judecate in cadrul festivalului, iar castigatorii primesc mult ravnitul Leu. Trofeul onoreaza creativitatea in televiziune, cinema, print, outdoor, design, media interactiva, radio, promovarea vanzarilor, publicitate integrata, media, marketing direct si PR. De asemenea, festivalul include un program unic de seminarii, workshop-uri si conferinte, organizate de cateva dintre cele mai mari nume din domeniu. Mai multe detalii puteti gasi accesand site-ul www.canneslions.com sau la biroul Cannes Lions din Romania, www.canneslions.ro

Bucuresti, 30.03.2010

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *