metalshow

Liana Stanciu si Dorel Visan va invita maine la un spectacol umanitar

Mâine, 31 martie, la Sala palatului , intrarea e liberă la „Hristos a înviat !”, cu Liana Stanciu şi Dorel Vişan într-un spectacol umanitar ce va fi difuzat la TVR 3

Mâine seară, 31 martie, orice român cu inimă mare poate participa la spectacolul de suflet Hristos a înviat!, de la Sala Palatului, începând cu ora 19.00. Prin simpla prezenţă, achiziţionarea unor picturi, manualului de Bucovina sau ouă încondeiate, sau trimiterea unui sms, oricine îi poate ajuta pe copiii internaţi la Spitalul Marie Curie şi poate sprijini construirea unei noi aripi destinate investigaţiilor necesare problemelor grave de sănătate cu care se confruntă.

Invitatul principal va fi actorul Dorel Vişan, iar momentele cheie ale spectacolului – Săptămâna Patimilor – Intrarea în Ierusalim, Cina cea de Taină, Răstignirea şi Învierea – vor fi difuzate chiar de Paşte, în emisiunea moderată de Liana Stanciu pe TVR3, duminică, 4 aprilie, începând cu ora 13.05.

Spectacolul de mâine, 31 martie 19.00, se va desfăşura cu uşile deschise, cu intrare liberă, la Sala Palatului, iar Liana Stanciu va prezenta acest eveniment de suflet, parte din campania la care ea este principalul motor: strângerea de fonduri pentru spitalul de copii Marie Curie din Bcucureşti. Un original spectacol de folclor religios, cu invitat special actorul Dorel Vişan, care va recita Psalmi. Spectacolul aduce în faţa telespectatorilor muzică religioasă, interpretată de Mariana Anghel, un grup cameral instrumental, Marcel Anghel la instrumente arhaice, spectacol desfăşurat în cele mai importante oraşe şi înregistrat special pentru Paşte, 4 aprilie, 2010. Coproductie Organizaţia Sindicală Folclor nemuritor şi SRTV.

Liana Stanciu: „Evenimentul acesta, care va fi difuzat pe TVR 3 reprezintă o parte din campania amplă dusă pentru construirea unei aripi noi a spitalului Marie Curie, o acţiune cu termen mai lung decât campaniile punctuale. Pentru mine şi pentru Mihai, ce s-a întâmplat cu Teodora a fost un semn.., dar am alături în campanie persoane minunate care fac asta, ca pe ceva dat de la Dumnezeu.

Practic, prin Fundaţia noastră -Salvaţi-vă Îngerii – am plătit (tot cu banii de la oameni, strânşi în timp) un proiect de arhitectură, la un concern de notorietate internaţională, un proiect al spitalului cu tot ce ar trebui să conţină: o clădire nouă , mai mare, cu multe blocuri operator, cu specializări care nu există sau sunt doar la nivel foarte mic cum sunt neonatologie, oncologia pediatrică, radioterapia etc.”.

Bucuresti, 30.03.2010

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *