free download 78 travel guides written by experts

Greu, dar nu imposibil: Raluca Lazarut pica in plasa lui Dan Negru

„Plasa de stele” oferă o porţie savuroasă de râs mai bună decât cozonacul de Paşte

Dan Negru şi echipa de la „Plasa de stele” i-au pus pe Raluca Lăzăruţ, frumoasa brunetă de la “SuperBingo Metropolis”, şi pe actorul Ovidiu Cuncea în situaţii cu totul memorabile. Farsele spectaculoase vor fi difuzate în ediţia de miercuri, 31 martie, a emisiunii „Plasa de stele”, la Antena 1.

Pentru o vedetă Antena 1 care ştie că un coleg “întinde plase” este normal să se aştepte ca pericolul de a fi ţinta unei farse să pândească la orice pas. Raluca Lăzăruţ a scăpat în trecut de astfel de pericole, însă acum a intrat direct în capcana întinsă de echipa de la „Plasa de stele”.

Crezând că va filma un promo pentru Antena 1, Raluca a trăit una dintre cele mai hilare experienţe care i-a adus în faţă cei mai neobişnuiti oameni. Rolul ei ar fi trebuit să fie simplu: intervievarea unor trecători despre obiceiurile lor de a urmări postul Antena 1.

Raluca povesteşte despre farsa pe care i-a întins-o echipa lui Dan Negru: „Am ajuns acolo şi eu, fată cuminte, am cerut scenariul, l-am citit de câteva ori, am încercat să schimb exprimarea, să nu fie aceleaşi întrebări, şi când colo, toţi cei pe care îi intervievam erau de fapt actori plătiţi. La un moment dat, deja devenise totul prea ciudat şi încercam să mă uit la feţele lor, să-mi dau seama dacă zâmbesc, dacă lor li se pare normal ceea ce se întâmplă. N-am detectat nimic şi am mers mai departe. Momentul în care mi-am dat seama a fost acela când a aparut un domn orb cu ochelari şi cu câinele, pe care l-am întrebat: „La ce vă uitaţi la Antena 1?” şi  el a răspuns: “M-aş uita la orice, dar nu văd nimic”. Atunci m-am prins şi le-am şi spus că nu pot să cred, asta e o farsă. M-aţi prins!“.

Ovidiu Cuncea s-a convins la „Plasa de stele” că o faptă bună nu rămâne niciodată nepedepsită. După un prânz liniştit la restaurant, petrecut în compania unui bun prieten, acesta s-a trezit prins într-o serie de evenimente din care oricât şi-a dorit, nu a mai putut să scape. La finalul farsei, complicele Andrei Duban şi-a platit cu vârf şi îndesat “îndrăzneala”, mai ales că el era prietenul alături de care Ovidiu stătea la masă. Cel prins în plasă a început să îl alerge pe complice şi a avut grijă ca Andrei să simtă  pe propriul dos cât de tari îi sunt pantofii.

Dan Negru şi echipa lui continuă seria farselor, dând vedetelor motive de a fi cu ochii în patru de acum înainte pentru a nu „pica în plasă”. Telespectatorii se pot amuza cu cele mai năstruşnice idei şi cele mai neobişnuite ipostaze aplicate pe vedetele lor preferate. „Plasa de stele” îl are ca gazdă de Dan Negru şi se difuzează în fiecare miercuri, de la ora 22:00, la Antena 1.

Bucuresti, 30.03.2010

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *