free download 78 travel guides written by experts

Campionul mondial Ion Oncescu, batut la skandenberg de Cristina Spatar

Cantareata Cristina Spatar a reusit sa-l puna jos pe campionul lumii la skandenberg, Ion Oncescu, intr-un meci organizat in studioul ProFM, la “Semen si Ivan”. Ion Oncescu si-a gasit nasul si a vorbit despre cea mai tare confruntare a anului – meciul de skandenberg cu Radu “Valahu” Georgescu, “Saru(P) mana!”, trasnsmis LIVE de Sport.ro, luni, 16 februarie, de la ora 20:00.  

“Aoleu, am crezut ca glumiti la inceput, dar vad ca nu. Cum sa ma pun eu, la greutatea mea, cu Ion ?’, a spus Cristina, inainte de marea confruntare din care a iesit victorioasa.

Cu cele 54 de kilograme ale ei, Cristina a reusit sa-l darame pe cvadruplul campion mondial Oncescu.

“Am alunecat cu scaunul, dar e meciul ei, trebuie sa recunosc”, a spus Ion Oncescu, dupa primul meci pierdut dupa ani de zile.

In direct la ProFM, Oncescu a facut dezvaluiri soc. “Dorm cel putin 30-40 de ore inaintea fiecarei competitii si mananc multe fructe sau alimente bogat proteice. Am mancat aseara 1,5 kg de somon. Bine, nu e recordul meu personal. Dupa o competitie, am mancat mai multe de 5 kg de carne intr-o zi”, a spus Oncescu, in direct la ProFM.

Ion Oncescu este singurul sportiv din lume care a reusit sa castige titlul mondial la skandenberg doi ani la rand, la doua categorii diferite. Oncescu a adunat in doi ani patru medalii de aur – in 2007 si 2008 a iesit campion mondial cu ambele brate. Nici rivalul sau nu sta rau – Radu „Valahu” Georgescu are 130 de kilograme si este cel mai tare luptator din Bucuresti. Oncescu si Rada Valahu nu s-au mai intlanit in competitii de cinci ani de zile.

Cea mai tare infruntare de skandenberg a anului, Ion Oncescu vs Radu Valahu, “Saru(P) mana!”, este in direct la Sport.ro, luni, 16 februarie, de la ora 20:00.

Bucuresti, 10.02.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *