bucharest tech week 2021

BMW X6 reiese castigator din sondajul revistei “Off Road”

O dinamică de excepţie şi un design unic l-au facut pe BMW X6 favoritul cititorilor revistei “Off Road” în cadrul sondajului “Four by Four of the Year 2009”. Primul Sport Activity Coupe s-a impus detaşat la categoria “Crossover”. Succesul modelelor BMW a fost completat de poziţia a treia obţinută de BMW X5 la categoria “Luxury SUV”.

Rezultatele exelente ale BMW în sondajul realizat de revista „Off Road” certifică încă o dată succesul gamei BMW X, deja probat prin numeroase premii şi rezultate excelente de vânzări, cu peste 1,3 milioane de unităţi livrate de la lansarea primului model acum 10 ani la Detroit.

Dinamica superioară, întărită de linia elegantă de coupe şi prezenţa plină de forţă – acestea au fost caracteristicile prin care BMW X6 s-a impus pe prima poziţie. Un nou concept de automobil strâns legat şi de o nouă experienţă de condus. Dynamic Performance Control, un sistem introdus pentru prima dată pe noul BMW X6, realizează distribuţia de cuplu între cele două roţi ale punţii spate şi completează funcţionarea BMW xDrive care, printr-un control electronic, variază cuplul între cele două punţi. Atribute precum agilitate, precizia direcţiei şi stabilitate sunt duse la o nouă dimensiune. Tehnologii moderne de propulsie, împreună cu pachetul de soluţii BMW EfficientDynamic, asigură un consum şi un nivel de emisii reduse alături de perfomanţe dinamice de excepţie. Astfel, BMW X6 xDrive30d (173 kW/ 235 cp), conform specificaţiilor de test UE, realizează un consum mediu de numai 8,2 litri / 100 km.

Disticţiile acordate de revista „Off Road” se bucură de multă apreciere printre toţi producătorii de automobile cu tracţiune integrală. Anul trecut publicaţia a sărbătorit 30 de ani de existenţă. Începând din 1982 organizează sondajul “Four by Four of the Year” pentru piaţa germană.

Modelele BMW echipate cu sistemul inteligent xDrive se bucură de o apreciere tot mai mare din partea clienţilor. Marca germană a vândut în 2008 cel mai mare număr de autmobile cu tracţiune integrală din segmentul premium la nivel mondial. În România 2 din 3 automobile livrate sunt echipate cu xDrive, în timp ce X5 şi-a adjudecat 36% din numărul total de automobile BMW livrate în 2008, cea mai mare cotă la nivel mondial.

Bucuresti, 10.02.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *