free download 78 travel guides written by experts

Campanie TVR cu si despre cei mai bogati romani

nu în averi materiale, ci în valori sufleteşti şi morale de excepţie

Luni, 18 iunie, Televiziunea Română demarează campania „AŞA-I ROMÂNUL”, ce va putea fi urmărită în această vară la TVR 2, TVRi, TVR HD şi TVR INFO.

Din 18 iunie, de luni până sâmbătă, de la ora 23.20, TVR 2 prezintă câte şase personaje ale campaniei. Duminica, de la 13.35, tot la TVR 2, într-o ediţie specială, Cătălin Ştefănescu va face o trecere în revistă a „eroilor” săptămânii, invitând telespectatorii să vină cu noi propuneri.

Campania Televiziunii Române îi aduce în atenţia publicului larg pe acei oameni necunoscuţi care influenţează în bine destinele semenilor lor, dar despre care se ştie foarte puţin pentru că reuşita lor nu se include în zona “senzaţionalului”.

„AŞA-I ROMÂNUL" le oferă tuturor celor care nu s-au resemnat şi mai cred în ceva câteva zeci de motive de a merge mai departe. Câteva zeci de exemple care ne dovedesc, fiecăruia dintre noi, că nu suntem singuri. Fără să-i cunoaştem, fără să se bucure zilnic de lumina reflectoarelor, în România exista mulţi oameni de mare valoare care îşi dedică vieţile credinţei că pot face lumea mai bună şi mai frumoasă. De 14 ani, la Garantat 100%, şi noi spunem poveştile unora dintre ei. Sunt onorat să fiu parte a acestei campanii, mulţumindu-le colegilor mei care descoperă, zilnic, oameni puşi pe treabă, pasionaţi, croiţi din cele mai curate valori, declară Cătălin Ştefănescu.

Producătoarea Aura Dobre a iniţiat campania ca fiind „o demonstraţie că se poate şi altfel. O demonstraţie că bunul simţ, înţelepciunea, profesionalismul, ospitalitatea sau talentul – toate daruri ce trebuie împărtăşite cu semenii – nu sunt valori pierdute din viaţa românului obişnuit. Astfel de oameni merită să fie cunoscuţi şi să devină modele pentru noi, în dorinţa de a ne întoarce la valorile autentice.

Campania va putea fi urmărită în această vară şi la TVRi (din 19 iunie), la TVR HD (din 25 iunie) şi la TVR INFO.

Bucuresti, 13.06.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *