free download 78 travel guides written by experts

Campania Stai sanatos pe net, organizata de PacientBun.ro si DoctorBun.ro a ajuns la final

Campania online de promovare a stilului de viata sanatos, Stai sanatos pe net, organizata de siturile PacientBun.ro si DoctorBun.ro, impreuna cu partenerii Superfit, Rock Fitness Club si Gerlinea a ajuns la final. Ceea ce nu s-a incheiat este evolutia stilului de viata sanatos al celor cinci bloggeri implicati in campanie: Cristina Bazavan, Anca Bundaru, Iyli, Adrian Ciubotaru si Alexandru Negrea. Ei vor continua vizitele la medicul nutritionist Serban Damian, precum si antrenamentul la sala de fitness.

Ce au schimbat bloggeri in ultima luna

Alexandru Negrea a renuntat la fast-food si face, dupa 11 ani, sala. El este pe cale sa scape de efectele secundare ale sedentarismului: dureri de spate, umeri sau gat. Adrian Ciubotaru nu mai sare peste micul dejun si evita obisnuitele mesele tarzii si foarte consistente. Merge de trei ori pe saptamana la sala pentru a rezolva problemele cu spatele si pentru ca “un corp neglijat se razbuna pe suflet”.

Iyli a slabit in aceasta luna cinci kilograme din cele zece pe care si-a propus sa le dea jos, “fara mari eforturi, doar respectand regimul alimentar dat de dr. Serban Damian si orele de masa”. Si Cristina Bazavan a aflat de la medic cum sa-si imparta aportul caloric pe mese si ce alimente trebuie sa consume pentru a avea mai multa energie.

Pe de alta parte, Anca Bundaru si-a dat seama de avantajele sportului, “pare incredibil, dar sportul e o sursa de energie”, iar lipsa timpului este doar o scuza. “Pierdusem din vedere, in tot vartejul zilnic, ca trebuie sa am un stil de viata sanatos”, spune ea.

Acesta este si mesajul pe care campania Stai sanatos pe net a vrut sa-l transmita, nu trebuie sa uitam sa avem grija de sanatatea noastra. Un stil de viata sanatos se poate obtine chiar si avand un program de lucru incarcat.

Mai multe informatii, sfaturi de sanatate si interviuri se gasesc pe siteul PacientBun.ro.

Despre organizatori

PacientBun.ro este o platforma ce vine in sprijinul utilizatorilor cu un concept nou pentru Romania: fisa medicala online. Cu Pacient Bun poti sa uiti de grija hartiilor sau de asteptatul pe holurile spitalului. Iti poti crea online intregul istoric medical pe care il poti trimite doctorilor spre vizualizare. Mai multe informatii aici.

DoctorBun.ro este prima retea sociala profesionala a medicilor din Romania. Aici gasesti informatii despre doctorii si clinicile care te intereseaza.

Despre parteneri

Centrul de nutritie Superfit ofera consultanta medicala pentru scadere si crestere in greutate, imbunatatirea performantelor fizice si sportive (nutritie sportiva), managementul obezitatii, tratarea diverselor afectiuni medicale. Cu Superfit obtii cele mai bune rezultate, intr-un timp mult mai scurt.

Dr. Serban Damian este absolvent al Facultatii de Medicina Generala din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie „Carol Davila” si specialist in nutritie sportiva printr-un program organizat de Comitetul International Olimpic. Conduce centrul de nutritie Superfit. A scris 2 carti de specialitate. Este alergator de maraton si presedinte al celui mai mare club al alergatorilor amatori din Romania, Ro Club Maraton.

Rock Fitness Club este sala de fitness unde nu esti lasat niciodata singur. Suntem pasionati de exercitiu si wellness. Sala este dotata cu echipamente cardiovasculare de ultima generatie, circuite de tonifiere si sala de aerobic de 60 de mp.

Gama de produse dietetice Gerlinea este un aliat perfect in lupta cu kilogramele: substitute de masa si snack-uri hiperproteice, echilibrate in nutrienti, cu vitamine si minerale, conforme cu normele europene privind produsele dietetice.

Bucuresti, 21.02.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *