free download 78 travel guides written by experts

Campania “Ma vinde pe mobile.ro” si-a desemnat castigatorii

Campania “Ma vinde pe mobile.ro”  initiata in urma cu o luna de zile sub forma unui concurs, in care persoanele care doreau sa se inscrie in competitie trebuiau sa filmeze sau sa fotografieze o masina pe care au scris numele concursului si apoi sa incarce materialul pe site-ul //mavindepe.mobile.ro  si-a desemnat castigatorii.

Cele 1561 de persoane care s-au inscris in concurs au uploadat 2669 imagini si 96 de clipuri video  care au acumulat un numar total de 19.235 voturi. Marele castigator al premiului de 500 de euro este  Bogdan Visan care a realizat 509 materiale si a obtinut premiul pentru perseverenta. Cele 807 voturi obtinute de catre Liliana Stoichita i-au conferit acesteia premiul de popularitate de 250 de euro.

Organizatorul concursului ofera 50 de genti inscriptionate cu logo-ul mobile.ro, pentru cele mai multe materiale inscrise in concurs si pentru cele mai creative taguri. Lista completa a castigatorilor poate fi consultata aici: //www.mavindepemobile.ro/castigatori.

 Aceasta campanie a fost realizata pentru site-ul mobile.ro, avand drept obiectiv cresterea awareness-ului acestuia ca si unul dintre  liderii  pietei online de vanzare a autovehiculelor noi si second-hand din Romania.

Bucuresti, 11.12.2009

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *