free download 78 travel guides written by experts

Bosch lanseaza www.Alege-Bosch.ro – prima platforma cu sfaturi practice

de meşterit şi un joc online de DIY

Bosch lansează campania ‘’Alege Bosch’’, prin dezvoltarea platformei online www.Alege-Bosch.ro, creată pentru a veni în sprijinul persoanelor independente, care preferă să se ocupe singure de reparaţiile şi amenajările casnice. Pe fondul nevoii de economisire, amplificate de situaţia financiară actuală, românii sunt din ce în ce mai interesaţi de soluţiile de tipul “do-it-yourself” (DIY) şi de echipamentele multifuncţionale destinate realizării diverselor proiecte de amenajare a locuinţei. Platforma www.Alege-Bosch.ro va fi mijlocul prin care specialiştii Bosch vor oferi diverse sfaturi practice, iar vizitatorii vor putea realiza virtual, sub forma unui joc online, diverse lucrări de bricolaj des întâlnite într-o locuinţă.

Pentru a veni în ajutorul meşterilor amatori, care caută uneltele potrivite şi metode rapide de aplicare a tapetului, înlocuire a plăcilor de gresie crăpate, montare a mobilei sau şlefuire a pardoselii, Bosch anunţă lansarea platformei online www.alege-bosch.ro. Concepută sub forma unui site interactiv, www.alege-bosch.ro oferă utilizatorilor sfaturi practice, iar vizitatorii pot printa informaţiile referitoare la sculele electrice din gama produselor de meşterit Bosch, precum ºi pe cele legate de activitãþile în care pot fi utilizate sculele electrice. Site-ul este structurat în cinci pãrþi. Prima conþine rubrica ‘’Cum sã faci…’’, cu sfaturi practice de meºterit. Secþiunea a doua aratã cum se efectueazã corect anumite aplicaþii precum ºlefuirea, înºurubarea sau vopsirea. A treia parte descrie sculele electrice Bosch. Capitolul patru este dedicat evenimentelor actuale sau viitoare, precum demonstraþiile practice  organizate de cãtre Bosch, împreunã cu partenerii sãi. Ultima secþiune permite vizitatorilor testarea virtualã a diferitelor aplicaþii printr-un joc de meºterit online în care trebuie aleasã unealta potrivitã pentru efectuarea unei anumite aplicaþii des întâlnite într-o locuinþã. Jocul este interactiv, structurat pe mai multe niveluri, prin intermediul cãrora oricine poate învãþa, într-un mod distractiv, cum sã repare sau sã amenajeze diverse obiecte din casã. Pentru a face aceastã experienþã ºi mai amuzantã, cei care participã la jocul de meºterit ºi se înregistreazã pot câºtiga timp de o lunã, câte o unealtã Bosch pe sãptãmânã.

”Bosch oferă pe piaţa din România mai mult decât scule electrice. Bosch vine în întâmpinarea clienţilor săi, prin organizarea de caravane bazate pe demonstraţii în cadrul reţelelor comerciale partenere, precum Praktiker, Bricostore, bauMax, Mr. Bricolage sau OBI. Conceptul jocului este bazat pe ideea de demonstraţie, însă înţelegând acest concept în maniera sa cea mai modernă, desfăşurată în mediul online. Ideea este simplă: am vrut ca utilizatorii să înveţe, jucându-se, cum să realizeze ei înşişi mici reparaţii casnice şi să afle multitudinea de situaţii în care pot fi folosite sculele electrice Bosch. Dificultatea jocului creşte pe măsură ce se trece la un stadiu superior; fiecare cameră în care se fac reparaţiile virtuale – sufragerie, dormitorul copiilor, hol sau terasă – reprezentând un alt nivel al jocului. Pentru a face totul şi mai interesant, în prima lună de la lansarea site-ului, cei care  aleg să folosească virtual produsele Bosch pentru diferitele reparaţii domestice, se pot înscrie la tragerea la sorţi prin care pot câştiga o unealtă Bosch pe săptămână”, au declarat reprezentanţii Bosch.

Studiul realizat de IPSOS şi comandat de Bosch în luna august 2009 a arătat că, pentru a economisi bani, 70% dintre români preferă să se ocupe singuri de reparaţiile casnice. Astfel, conform studiului, 78% dintre bărbaţii intervievaþi zugrãvesc singuri, 71% reparã sau înlocuiesc uºile ºi ferestrele, 61% îºi renoveazã singuri baia ºi înlocuiesc gresia ºi faianþa, iar peste 50% monteazã singuri parchetul ºi asambleazã mobila. Mai mult, majoritatea apeleazã la site-uri specializate de DIY ºi preferã sã investeascã în scule electrice de calitate, care pot fi utilizate un timp îndelungat ºi pentru un numãr mare de activitãþi.

Despre gama de meşterit Bosch
Sculele electrice din gama Bosch Verde se adresează deopotrivă femeilor şi bărbaţilor, fiind foarte uşor de mânuit datorită formei compacte şi a gradului mare de manevrabilitate.

Uneltele Bosch se adresează consumatorilor individuali, fiind alegerea potrivită pentru micile reparaţii şi amenajări casnice. Pe principiul ”do-it-yourself”, sculele electrice verzi de la Bosch sunt create pentru utilizare în cadrul amenajării camerei copiilor, şlefuirii pardoselilor, aplicarea tapetului, montarea chiuvetelor sau a dulapurilor, recondiţionarea mobilei vechi sau pentru orice alt lucru de care este nevoie într-o locuinþã.

Anumite produse fără fir din gama verde utilizează tehnologia litiu-ion, ceea ce înseamnă că acumulatorul nu se autodescarcă dacă nu este folosit, fiind oricând gata de utilizare. Acumulatorul este foarte mic, de aceea sculele electrice sunt compacte, uşoare şi manevrabile – dimensiunea şi greutatea lor fiind reduse la jumătate, comparativ cu alte scule electrice similare. Tehnologia litiu-ion folosită la sculele electrice verzi de la Bosch este mai ecologică şi mai eficientă. Gama verde de la Bosch este special creată pentru micul meşter, care găseşte oricând ceva de reparat sau îmbunătăţit prin casă.

Se ştie că sunt la mare căutare sfaturile despre cum se aplică tapetul sau despre cum se montează chiuveta din baie, fără a mai fi nevoie să se apeleze la metode complicate care consumă timpul şi banii. De aceea, Bosch a creat site-urile www.alege-bosch.ro  şi www.bosch-do-it.ro. 

Bucuresti, 11.12.2009

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *