free download 78 travel guides written by experts

Campania de Craciun pentru abonatii Vodafone sta sub sloganul “Primeste si Daruieste”

De Craciun, abonatii Vodafone Romania primesc si daruiesc mii de minute si SMS-uri sau internet pe mobil

· Cei care se aboneaza sau isi reinnoiesc abonamentul la Vodafone pot primi si darui unui prieten drag minute/SMS nationale, minute/SMS-uri in retea sau minute fixe nationale/ internationale sau internet pe mobil
· Oricine isi poate achizitiona un telefon performant, la preturi extrem de avantajoase, din oferta Vodafone de terminale pentru Craciun

· Cele mai dorite smartphone-uri ale momentului, dar si telefoane nou intrate in portofoliu cum ar fi Samsung Galaxy Y, HTC Explorer sau LG Optimus Sol sunt acum disponibile in oferta Vodafone pentru abonati
· Vodafone Romania lanseaza doua noi abonamente: Mega International si Mega 90

Vodafone Romania lanseaza campania promotionala de Craciun pentru abonati, sub sloganul „Primeste si Daruieste”. Incepand de astazi, clientii Vodafone care incheie un nou contract sau isi reinnoiesc abonamentul pe 2 ani pot alege unul dintre abonamentele MEGA disponibile si in plus, primesc cadouri consistente pentru ei si pentru inca un prieten drag, abonat Vodafone.

Oferta de Craciun „Primeste si Daruieste”: Toti cei care aleg un abonament MEGA sau un pachet smartphone au posibilitatea de a alege un cadou atat pentru ei, cat si pentru un prieten drag, constand in minute/SMS nationale sau Internet pe mobil sau minute fix nationale/ internationale sau minute/SMS in retea.

Pachetele smartphone si telefoane obisnuite pentru abonati

Clientii Vodafone pot achizitiona in oferta de Craciun telefoane mobile tip smartphone, la preturi speciale: Vodafone Smart, disponibil la pretul de 0 euro, impreuna cu abonamentul MEGA 8 + 250 MB (pachetul de vanzare contine acum si 2 carcase colorate pe care utilizatorul le poate schimba, in functie de dispozitie), sau Samsung Galaxy Gio, disponibil la pretul de19 euro (TVA inclus), impreuna cu abonamentul MEGA 8 + 500 MB.

In noua oferta, sunt disponibile si o serie de terminale smartphone, nou intrate in portofoliu: Samsung Galaxy Y, disponibil la pretul de 9 euro, impreuna cu pachetul MEGA 8 + 250 MB (variante de culori: negru-gri, alb si roz) sau HTC Explorer, disponibil la pretul de 19 euro (TVA inclus), impreuna cu pachetul MEGA 8 + 500 MB (variante de culori: albastru si negru). Tot nou intrat in portofoliu este si terminalul LG Optimus Sol, un smartphone cu performante excelente: ecran Ultra-AMOLED de 3.8 inch, procesor rapid de 1 GHz si camera foto de 5 Mp. LG Optimus Sol este disponibil la pretul de 49 euro (TVA inclus), impreuna cu pachetul MEGA 11 + 500 MB.

In oferta de telefoane pentru clientii noi si existenti, abonatii pot opta pentru telefoane obisnuite:
– La 0 euro : Nokia 100 si Vodafone 351, impreuna cu abonamentul MEGA 6, respectiv Motorola WX306, un telefon clasic usor de utilizat, cu camera foto de 2 Mp, ce permite accesarea paginilor de internet la viteze 3G. Motorola WX306 este disponibil la pretul de 0 euro, impreuna cu abonamentul MEGA 8.
– La preturi intre 4 si 19 euro,(TVA inclus):
o Nokia C1-01, la pret de 4 euro, TVA inclus, impreuna cu abonamentul MEGA 8
o Samsung E2600, la pret de 9 euro, TVA inclus, impreuna cu abonamentul MEGA 8. Samsung E2600, nou intrat in portofoliul Vodafone, este un telefon tip slider elegant, cu un ecran generos de 2.4 inch, camera foto de 2 Mp si posibilitatea de a fi la curent cu notificarile de pe Facebook sau Twitter
o Vodafone 555 Blue, la pret de 9 euro, TVA inclus, impreuna cu abonamentul MEGA 8, este un telefon conceput pentru a fi folosit cu usurinta pe Facebook
o Samsung Star II, la pret de 19 euro, TVA inclus, impreuna cu abonamentul MEGA 8, este un telefon cu touchscreen, cu ecran de 3 inch si camera foto de 3 Mp, care permite o experienta completa de navigare pe internet (email, chat sau retele sociale)
– Telefonul Nokia C5-5Mp este disponibil in noua oferta la un pret special de 69 euro, TVA inclus, impreuna cu pachetul MEGA 8. Nokia C5-5Mp este un telefon clasic cu platforma Symbian, cu o performanta camera foto de 5 Mp si navigatie GPS gratuita, la pachet cu hartile Nokia.

2 abonamente noi in portofoliu: Mega International si Mega 90

In plus, pentru segmentul de familie, clientii Vodafone au la dispozitrie, acum, abonamentele Vodafone Familia si Vodafone Senior intr-o forma imbogatita. Spre exemplu. Familia 1000+500MB este un abonament conceput special pentru familie (1000 minute/SMS si 500MB trafic internet pe mobil in familie), care contine insa si alte beneficii individuale (pana la 1000 minute/SMS in retea si 100 minute/SMS nationale). Familia 1000+500MB este disponibil acum la un pret incepand cu 17 euro, TVA inclus.

Noul abonament Vodafone Mega International se adreseaza celor care comunica constrant , atat in tara cat si in strainatate, si ofera 600 minute/SMS in retea, 100 minute/SMS nationale, 200 minute nationale/internationale in retele fixe, 100MB internet pe mobil la pretul de 10 euro, TVA inclus.

Noul abonament Vodafone MEGA 90 se adreseaza clientilor cu nevoi extinse de comunicare si ofera convorbiri nelimitate in retea (minute/SMS), plus1000 minute/SMS nationale, 100 min internationale fix & mobil, 100 minute in roaming si 1GB trafic internet pe mobil. Pretul abonamentului MEGA 90 este 90 euro, TVA inclus.

Mai multe informatii privind noile pachete pentru abonati, oferta Primeste si daruieste, precum si noile pachete smartphone pot fi gasite pe pagina de Facebook Vodafone Buzz (www.facebook.com/vodafonebuzz), cat si pe site-ul Vodafone www.vodafone.ro.

Bucuresti, 28.11.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *