free download 78 travel guides written by experts

Serile de teatru continua la Sarpele Roz cu spectacolul non-verbal “Alt barbat. Alta femeie”

Serile de teatru continuă în cel mai boem local bucureştean, Şarpele Roz. La invitaţia lui Marius Mihalache, marţi, 28 noiembrie, începând cu ora 20.00, Adelaida Zamfira şi Nicolae Nastasia pun în scenă un spectacol special, “Alt bărbat.Altă femeie”.

“Alt bărbat. Altă femeie” s-a născut din două întâlniri importante: cea cu Dan Puric şi cea cu actorul Nicolae Nastasia, alături de care am realizat această piesă despre relaţia de cuplu, despre pierdere şi regăsire, poveşti spuse cu umor despre sensibilitate, în care publicul se va regăsi. Cei 11 ani petrecuţi în compania Passe – Partout D. P. au fost pentru noi ca o a doua şcoală de teatru, ceea ce ne-a îmbogăţit ca actori, dar în primul rând ca oameni. Cred că prin limbajul non-verbal putem transmite cel puţin la fel de multe ca şi prin cuvinte, dacă nu chiar şi mai multă emoţie, muzica fiind un personaj foarte important în piesele noastre”, a declarat actriţa Adelaida Zamfira.

Marţi seară, începând cu ora 20.00, toţi cei care vor păşi în atmosfera de la „Şarpele Roz” se vor bucura de reprezentaţia piesei „Alt bărbat. Altă femeie”, cu Adelaida Zamfira şi Nicolae Nastasia, cel care semnează şi regia spectacolului.

Bucuresti, 28.11.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *