Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Camera Samsung Gear 360, disponibilă în România

Camera surprinde toate momentele importante, oferind o experiență 360 impresionantă

Camera Samsung Gear 360, ce le permite utilizatorilor să înregistreze, să vadă și să își împărtășească experiențele preferate, prin imagini și filme realizate la 360 de grade, este disponibilă începând cu luna decembrie pe piața din România.

Gear 360 a fost dezvoltată pentru a-i însoți pe utilizatori în vacanțe, călătorii, în cadrul  evenimentelor importante sau diferitelor activități, oferindu-le posibilitatea de a-și înregistra experiențele. În felul acesta, orice utilizator poate fi creatorul propriului conținut pentru Gear VR.

„Gear 360 aduce o nouă experiență mobilă și stabilește noi standarde pentru conținutul captivant. Aceasta simplifică în mod spectaculos modul de înregistrare a celor mai importante momente ale vieții, dar și distribuirea facilă a acestora,” spune Cristian Cojocaru, Head of Telecom, Samsung Electronics România.

Design compact și performanță îmbunătățită

Samsung Gear 360 dispune de două obiective fisheye, fiecare fiind echipat cu senzori de imagine de 15 megapixeli și poate înregistra filme la o rezoluție de 3840 x 1920p, dar și fotografii cu o rezoluție de 30 de megapixeli. De asemenea, utilizatorii pot filma sau fotografia imagini la 180 de grade folosind doar un singur obiectiv.

Gear 360 vine cu lentile luminoase și o apertură F2.0, pentru imagini clare sau filmări panoramice, chiar și în condiții de luminozitate scăzută.

Având o carcasă ușoară, compactă și un design sferic, Gear 360 oferă un plus de mobilitate pentru activități în aer liber sau în interior. Camera este completată de un trepied ușor de utilizat și este compatibilă cu o gamă extinsă de accesorii existente pe piață în acest moment.

Prin sincronizarea camerei Gear 360 cu un smartphone Samsung, utilizatorii pot vedea în timp real imaginile pe care le înregistrează. De asemenea, Gear 360 le permite utilizatorilor să vadă și să salveze conținutul înregistrat, direct pe smartphone, sau să îl încarce pe canalele sociale, inclusiv pe Google Street View. Pentru o experiență de vizionare 360 desăvârșită, utilizatorii pot vedea conținutul pe Gear VR. Toate aceste funcții  sunt disponibile prin intermediul unei aplicații mobile dedicate, disponibilă în Galaxy Apps și Google Play, dar și prin intermediul unui software pentru PC ce va oferi mai multe posibilități de editare.

Gear 360 este compatibil cu anumite smartphone-uri Samsung, inclusiv cu noile modele Galaxy S7 și Galaxy S7 edge, Galaxy S6 edge+, Galaxy Note 5, Galaxy S6 edge și Galaxy S6.

Specificații tehnice Samsung Gear 360

Cameră

Două camere cu senzor CMOS de 15 megapixei și obiective fisheye

Procesor de imagine

DRIMe5s

Video

MP4 (H.265)

– Dual Lens: 3840×1920 (30fps)

Imagine

JPEG

– Dual Lens: 30M (7776×3888)

Audio

Codec: MP3/AAC/AAC+/eAAC+

Format: MP3, M4A, AAC, OGG

Memorie

microSD card (până la 200GB)

Caracteristici

Ecran

– 0.5” (72 x 32) PMOLED

Moduri de înregistrare

– Video, Photo, Time Lapse Video, Looping Video

Moduri de fotografiere

– Dual/Single Lens

 

Setări disponibile

– Sharpness, White Balance, HDR, EV, ISO limit, Wind cut

Certificare IP53 pentru rezistență la apă și praf

Servicii Samsung

Samsung Gear 360 App, PC S/W (Gear 360 ActionDirector)

Conectivitate

WiFi 802.11 a/b/g/n/ac (2.4/5GHz)

WiFi Direct,

BT v4.1

USB 2.0

NFC

Senzori

Accelerometru, Giroscop

Dimensiune

66.7x56.3x60.1 mm

Greutate

152g (fără baterie)

Baterie

1,350mAh Li-ion

 

* Toate funcționalitătile, funcțiile, specificațiile și alte informații despre produs oferite în acest document, inclusiv dar nemilitându-se la beneficii, design, preț, componente, performanță, disponibilitate și capacitățile produsului pot fi schimbate fără obligație de preaviz.
** Perfomanța bateriei poate varia în funcție de setări și modul de utilizare al dispozitivului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *