metalshow

Cambridge English: Cel mai cunoscut atestat de limba engleza la nivel international

Cambridge English pe viață

Examenele Cambridge English, rezultatul a peste 100 de ani de studiu și evaluare lingvistică de către departamentul de dezvoltare al renumitei Universități din Cambridge, oferă cele mai cunoscute atestate de limbă engleză în scop educațional și profesional din România și străinătate.

Toate examenele Cambridge English, cu niveluri de la B1 până la C2, conform Cadrului European Comun de Referință pentru Limbi (CEFR), sunt recunoscute de Ministerul Educației din România ca echivalent al examenului de limbă străină de la Bacalaureat.

Mai mult, atestatele Cambridge English: Key și Cambridge English Preliminary for Schools îi scutesc pe cursanți de testele de limbă pentru admiterea în clasele cu predare bilingvă.

Un sondaj recent arată că 6 din 10 părinți din România recunosc Cambridge English drept furnizor internațional de examene de atestare a cunoștințelor de limba engleză. Părinții români dau o mare importanță pregătirii copiilor lor la limba engleză, cu scopul de a studia sau de a-și dezvolta o carieră în străinătate. Este demn de menționat că numărul cursanților străini cu atestate Cambridge English: Advanced și Cambridge English: Proficiency care se înscriu la o facultate a crescut cu 300% în ultimii 3 ani.

Pentru mai multe informații despre examenele Cambridge English și modalitatea de a găsi un centru de examinare, vă invităm să vizitați website-ul Cambridge English pentru România.

//www.cambridgeenglish.org/ro/

Ce este Cambridge English?

Cambridge English Language Assessment oferă cea mai mare gamă de atestate pentru cursanți și profesori din întreaga lume. 4 milioane de candidați din peste 130 de țări participă la examenele Cambridge English. Peste 15.000 de universități, angajatori, guverne și alte organizații au încredere în examenele și atestatele Cambridge English ca probă a cunoștințelor de limbă engleză. Create și testate calitativ de experți de marcă în domeniul evaluării cunoștințelor de limbi străine, examenele Cambridge English oferă o evaluare eficientă și de încredere.

Bucuresti, 06.11.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *