metalshow

Profi deschide un magazin test la Azuga

Maine, la Azuga, se inaugureaza un PROFI Mini ce va aduce in localitater gama de produse de calitate PROFI si va testa terenul pentru un nou format de magazin. Tot maine se deschide si cel de al 12-lea PROFI din Timisoara.

“Actuala noastra strategie este sa deschidem experimental noi formate de magazin care nu sunt cu totul finalizate, pentru a ne testa ideile nu din birou, ci prin experimente concrete si solutii localizate,” a declarat Pawel Musial, Directorul General al PROFI Rom Food. “Ulterior, strangem informatiile si le incorporam in noi magazine.”

PROFI a creat diferite formate pentru diferite situatii in incercarea de a gasi cele mai bune solutii pentru clientii sai si pentru companie. Orice magazin test este denumit initial Mini, iar cand rezultatele devin concludente, la sfarsitul unei perioade de proba care poate fi diferita de la o locatie la alta, el va fi redenumit in functie de formatul care se dovedeste ca i se potriveste cel mai bine.

Magazinele PROFI functioneaza in prezent in format Standard si City. Cele din prima categorie sunt mai mari si vand o gama mai extinsa de produse, prezentand totodata si o serie de atractii suplimentare cum ar fi zone de grill, panificatie coapta in magazin sau coffee corner. Toate magazinele PROFI ofera Wi-Fi gratuit si promotii atractive, dar cele in format City sunt mai mici si vand o gama ceva mai restransa de produse.

Magazinul din Azuga are 350 mp in total, cu o sala de vanzari de 250 mp, si se afla la parterul unei cladiri comerciale de pe Str.Ritivoiu nr.11. El se va putea incadra in oricare din cele doua formate, dar tot atat de bine se poate sa se transforme si in primul magazin Loco, format conceput cu o sortimentatie oarecum diferita, adaptata localitatilor de mai mici dimensiuni, urbane si rurale.

Initial, Loco a fost gandit pentru zone rurale, dar in functie de ceea ce isi doresc clientii din Azuga, de exemplu, un astfel de magazin s-ar putea sa ajunga sa vanda pe langa obisnuita gama de produse alimentar si unele produse de sezon cerute specific de piata locala.

Si noul magazin din Timisoara se afla tot la parterul unei cladiri comerciale, pe str. Gheorghe Lazar nr 33, avand in total 447.76 m.p. si o sala de vanzari de 315 m.p.

PROFI vine constant cu noutati in sprijinul acestui domeniu de afaceri. Pentru a-si ajuta magazinele sa ajunga in zone pana acum inaccesibile retailului modern, PROFI a creat magazinul modular, actualmente in functiune la Sighisoara si Baraolt si in curs de extindere rapida, iar pentru a proteja natura prin economisirea energiei, firma va inaugura in curand primul dintr-o lunga serie de magazine PROFI ecologice.

Cu peste 6000 de angajati si magazine in 124 de localitati, PROFI este al doilea mare retailer modern din Romania.

Bucuresti, 06.11.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *