free download 78 travel guides written by experts

Calin Popescu Tariceanu vine sambata la 3 x 3 cu Stelian Tanase

Premierul Călin Popescu Tăriceanu va fi prezent sâmbătă, 19 aprilie, la Realitatea TV, pentru a dezbate alături de Stelian Tănase cele mai fierbinţi subiecte ale actualităţii politice, într-o ediţie specială a emisiunii 3 X 3.

    Programul va fi difuzat între orele 16:15 şi 18:00 şi va mai avea ca invitaţi trei jurnalişti. Aceştia vor sta fiecare câte 30 de minute faţă în faţă cu primul ministru şi cu realizatorul Stelian Tănase, pentru cele trei direcţii de interes care vor fi luate în discuţie: politica internă, cea externă, dar şi ansamblul politicilor guvernamentale. Nu vor lipsi de pe agendă subiecte ca taxa auto, tichetele pentru profesori, creşterea pensiilor sau relaţiile cu Rusia şi cu Uniunea Europeană.

    Emisiunea 3 X 3 este difuzată în fiecare sâmbătă de la 16:15 şi îşi propune să răspundă nevoii oamenilor de o analiză pe termen lung a evenimentelor, într-o perspectivă de comentariu autorizat. De obicei, programul se bazează pe cele mai importante trei ştiri ale săptămânii, care generează trei teme de discuţie, alături de trei invitaţi.

Bucuresti, 18.04.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *