free download 78 travel guides written by experts

Universal Contour Wrap

Universal Contour Wrap este cel mai cunoscut tratament de pierdere a centimetrilor in întreaga lume, cu aproximativ 1000 de saloane numai în Marea Britanie, care vând produsul. Cu o pierdere, în medie, de 25-35 centimetri de la primul tratament, nici nu este de mirare că se bucură de succes atât printre clienţi cât şi printre profesioniştii din domeniul frumuseţii.
UCW a fost dezvoltat de Dr Richard Strem după cercetări extinse asupra beneficiilor mineralelor folosite în tratamentele spa. Tratamentul presupune împachetarea clientului cu aproximativ 25 de bandaje elastice care au fost înmuiate în prealabil într-o soluţie caldă de argilă, bogată în minerale.
Combinaţia de argilă şi bandaje ajută la întărirea ţesutului flasc şi compactarea zonelor in care este depozitată grăsimea. UCW compactează pielea şi revitalizează elastina corpului, rezultând o piele tonifiată şi o pierdere în centimetri vizibila. Pe parcursul tratamentului se pot folosi tehnici speciale de împachetare pentru a viza zone specifice cu probleme, cum ar fi coapsele sau fesele.
Aplicarea durează mai puţin de 45 de minute, iar după impachetare clientul se poate relaxa pentru o oră, timp în care tratamentul îşi face efectul. Multe saloane folosesc acest timp pentru a oferi clientului un alt tratament, cum ar fi manichiura sau vopsirea genelor. Nu este necesară folosirea duşului după tratament deoarece argila lasa piela catifelată.

UCW este promovat prin intermediul dublei garanţii de 15 cm si este important să le arăţi clienţilor exact cât au pierdut. Toate tratamentele încep cu un set de măsurători pre împachetare care se fac în puncte specifice ale corpului. După tratament se mai măsoară o dată şi se calculează totalul centimetrilor pierduţi. Pentru a promova pachetele de tratamente, clienţilor li se ofera un tabel evolutiv ca parte a instrucţiunilor post tratament.
Clienţii aleg UCW pentru garanţia sa de pierdere a centimetrilor şi pentru efectele de modelare a corpului, dar tratamentul ajută şi la exfolierea pielii şi detoxifierea corpului.

Universal Contour Wrap poate fi oferit de orice salon, spa sau club. Nu sunt necesare facilităţi speciale sau duş, deci nu există costuri ascunse. Este uşor de învăţat şi de aplicat – training-ul este inclus în pachetul de start-up iar procesul de împachetare se învaţă în doar două zile. Se vinde realmente singur beneficiind de suport tehnic din partea distribuitorului.

Bucuresti, 18.04.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *