free download 78 travel guides written by experts

Calca mai simplu tinute office sau rochii, chiar pe umeras, cu statia de calcat Singer® SG 60

O stație de călcat este un fier de călcat conectat la un boiler în care este produs abur, cu presiune ridicată. Aburul emis de un boiler sub presiune diferă de cel emis de un fier de călcat traditional, fiind mai puternic și uscat. O altă inovație constă în poziționarea găurilor pentru aburi pe vârful tălpii. Astfel, aburul întinde cutele printr-o injecție de abur, în timp ce restul tălpii fixează și usucă materialul fiind nevoie de o singură trecere pe deasupra materialului.

Calcă mai ușor ținute office

Este ajutorul ideal pentru persoanele care sunt nevoite să se îmbrace zilnic în haine office. Datorită presiunii aburilor generați care poate ajunge până la 3,5 bari tivurile vor fi mult mai simplu de realizat.

Calcă pe verticală

Stația de călcat este alcătuită dintr-un fier de călcat ușor și baza unde se află boilerul de apă cu capacitate de 650 ml. Astfel, fierul de călcat este ușor și poate fi folosit pe vertical, astfel că perdelele, costumele sau rochiile pot fi călcate fără masă de călcat. Mai mult, pentru că fierul de călcat nu conține apă, hainele pot fi călcate vertical, ținând talpa fierulului în orice unghi.

Consumă mai puțin

Datorită jetului puternic de abur, stația de călcat dezvoltă o puterea maximă consumată de 1800W, mai puțin decât un fier de călcat standard, și calcă hainele mai rapid fără a le mai întoarce pe ambele părți.

Jetul variabil de abur poate poate atinge 80 g/min, iar stația dispune și de buton pentru abur continuu pentru cutele încăpățânate. Fierul de călcat nu este băgat direct în priză, ci în stația de călcat, cu ajutorul unui cablu cu articulație sferică la 360°.

Astfel, călcatul rufelor devine mai simplu, mai creativ, consumă mai puțin timp și are grijă de țesături.

Preț: 299,90 lei,

Bucuresti, 20.03.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *