free download 78 travel guides written by experts

În iunie, prinde călătoria fascinantă a filmului la ProCinema

Fiecare pas îți definește drumul în viață: pe căi neștiute, pe cărări întortocheate sau poteci șerpuite. Ai puterea să descoperi mai mult și curajul să ajungi mai departe. În iunie, prinde fascinanta călătorie a filmului! ProCinema te prinde cu acțiune, aventură, thriller, comedie, dramă și te poartă într-o aventură care se întinde în întreaga lume!

Spectacol mortal (Command Performance), Coriolanus, Misionarul misterios (Missionary Man), Maestrul despărțirilor (Breakin’ All the Rules), Empire State: Lovitura Secolului și Haywire: Cursa pentru supraviețuire sunt doar câteva dintre filmele artistice care ne vor duce, cu povestea lor, într-o călătorie plină de neprevăzut.

Începând de astăzi, 1 iunie, ProCinema le aduce tuturor telespectatorilor filme în care acțiunea testează abilitățile în lupta împotriva celor mai periculoși criminali, cele mai amuzante situații fac povestea comediilor savuroase, iar tensiunea și intriga sunt asigurate de fiecare thriller!

În Spectacol mortal, Prim-ministrul Rusiei este răpit la un concert de muzică rock din Moscova, iar în salvarea lui pornește toboșarul trupei de pe scenă. Călătoria continuă în Roma, cu Ralph Fiennes și Gerald Butler în rolurile principale din Coriolanus, unde doi dușmani se aliază pentru a-și recupera orașul. Filmul ProCinema ajunge și la New York! În Empire State: Lovitura Secolului, unde un polițist (Liam Hemsworth) se luptă cu doi criminali care plănuiesc să jefuiască un depozit de arme, iar comedia îl aduce pe Jamie Foxx în rolul unui bărbat părăsit de iubită, care se hotărăște să scrie o carte despre despărțiri.

În iunie, prinde călătoria fascinantă a filmului la ProCinema!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *