free download 78 travel guides written by experts

Cadouri de Paste

In prag de sarbatori, Editura Herald v-a pregatit cateva motive in plus de bucurie. Special conceputa pentru a fi daruita, oferta noastra de Pasti reuneste scrieri de o importanta valoare culturala si spirituala, minutios alese pentru a oferi o viziune cuprinzatoare asupra fiecarui domeniu propus. Marturii ale Credintei, Sabia si Floarea de cires, Terapia Sufletului sunt doar cateva dintre pachetele unice pe care vi le propunem spre bucuria daruirii in aceasta perioada plina de semnificatii tainice.

Pachet "Marturii ale credintei"

Neasemuite comori ale literaturii crestine primare, marturiile referitoare la patimirile martirilor in numele credintei impresioneaza atat prin autenticitate cat si prin expresivitatea limbajului si a trairilor. Traduse pentru prima data in limba romana, astfel de Acta martirice permit intelegerea modului in care era trait crestinismul in primele secole. Avem astfel sansa unica de a redescoperi nu doar o perioada de mare efervescenta spirituala, ci si actualitatea mesajului si valorilor instituite prin jertfa lui Iisus.

Pachetul contine:
Martire pentru Hristos
Pastorul lui Herma, Patimirile sfintilor martiri
Procesul lui Iisus de DUTU MIRCEA
Pilat din Pont – Judecatorul lui Iisus de DUTU MIRCEA

Pret catalog: 102.50 RON Pret pachet: 68.50 RON

Pachet "Sabia si floarea de cires"

Inepuizabila sursa de contraste si frumos, cultura japoneza este reprezentata pentru prima data in spatiul editorial romanesc prin lucrari de prestigiu, care surprind specificitatea spiritului nipon in cele mai mici detalii. Atat Bushido-codul samurailor cat si povestea celor 47 de ronini ne dezvaluie complexitatea si profunzimea sufletului japonez, penduland intre datorie si delicatete extrema.

Trasaturile proprii ale poporului nipon izvorate din traditiile sale stravechi se oglindesc in toate manifestarile sale cultural-artistice, minutios ilustrate in Civilizatia japoneza traditionala scrisa de Octavian Simu, renumit specialist in civilizatie orientala si extrem-orientala.

Pachetul contine:
Bushido – Codul Samurailor de NITOBE INAZO
Moartea samurailor ronini de TAMENAGA SHUNSUI
SHINTO – Calea zeilor de SIMU OCTAVIAN
Civilizatia japoneza traditionala de SIMU OCTAVIAN

Pret catalog: 113.00 RON Pret pachet: 75.50 RON

Pachet "Terapia sufletului"

Infatisand elementele cheie ale principalelor scoli de psihoterapie, lucrarile prezinta arta practicarii fiecarui tip de terapie in parte si discuta in detaliu atat experienta terapeutului cat si pe cea a pacientului. Scrise de specialisti de renume in domeniul terapiei si consilierii, cu o indelungata practica la catedra si in cabinet, lucrarile descriu tehnicile si abilitatile psihoterapeutice prin intermediul exercitiilor, tranzactiilor, jocurilor si scenariilor. Bazate pe o viziune cuprinzatoare asupra vietii, metodele psihoterapeutice permit omului contemporan sa-si traiasca viata cu o mai mare constientizare si intelegere.

Pachetul contine:
Psihoterapie & Consiliere Gestalt de JOYCE PHIL & SILLS CHARLOTTE
Analiza Tranzactionala – Psihoterapie & Consiliere de LISTER-FORD CHRISTINE
Terapia prin ras de RAVICH LENNY
Psihoterapie & consiliere existentiala de EMMY van DEURZEN & MARTIN ADAMS

Pret catalog: 117.50 RON Pret pachet: 78.50 RON

Oferta este valabila in limita stocului disponibil pana la data de 30.04.2011.

Bucuresti, 19.04.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *