free download 78 travel guides written by experts

Cushman & Wakefield aduce noi retaileri in Afi Palace si Fashion House

Cushman & Wakefield a intermediat recent inchirierea a cinci noi magazine in AFI Palace Cotroceni si Fashion House Outlet Center, si anume:
· Salomon, cu produse de imbracaminte, accesorii si echipament sportiv,
· Manufaktura, magazin de produse cosmetice si produse de baie,
· Istyle Apple cu bine cunoscutele sale produse IT Apple,
· D’S Damat magazin de imbracaminte si accesorii ptr. barbati,
· si D’S Damat in Fashion House Outlet Center Bucuresti.

Salomon, un brand de notorietate internationala, este prezent in AFI Palace Cotroceni incepand cu luna martie. Magazinul monobrand are o suprafata de 83 mp avand produse de incaltaminte, imbracaminte si echipament sportiv. Investitia pentru amenajarea acestui magazin, si pentru stocul de marfa, este de aprox. 120.000 Eur.

Magazinul este situat la etajul unu si completeaza oferta de imbracaminte si echipament sportiv de la acelasi etaj din AFI Palace.

Manufaktura, un brand originar din Cehia, specializat in productia si comercializarea unei game variate de produse naturale traditionale cehe. Magazinul este localizat la parter, in fata hypermarketului Real, completand oferta de servicii si produse cosmetice situate la acelasi nivel al mall-ului.

Magazinul este deschis de la inceputul anului, iar investitia totala in acest magazin este de aprox. 30.000 Eur.

iStyle – Apple Premium Reseller, liderul vânzărilor de produse Apple în România, inaugureaza din 9 Aprilie cel mai important magazin al retelei – iStyleCotroceni.

Magazinul are o suprafată de 125 de metri pătrati, iar aceasta noua locatie este cel mai mare magazin al retelei iStyle în România precum si unul dintre cele mai importante proiecte de acest tip din Europa de Est.

În premieră pentru iStyle, în magazinul iStyle din AFI Palace Cotroceni vor fi prezentate spre vânzare si telefoanele mobile iPhone din generatia a patra. O altă noutate va fi reprezentată de prezenta modelelor de ultima generatie a notebook-urilor MacBook Pro, cu cele mai noi procesoare Sandy Bridge de la Intel.

iStyle Cotroceni – Apple Premium Reseller este conceputd upă cele mai noi standarde Apple, cu o investitie totală de peste 150.000 de euro. Magazinul oferă o experientă axată pe libertatea de a experimenta functionalitătile produselor în interiorul magazinului, astfel încât clientul să se poată convinge de calitatea acestora si mai ales de usurinta lor de utilizare.

”Suntem mândri să putem anunta deschiderea în România a unui magazin Apple Premium Reseller, creat după cele mai noi standarde Apple,” a declarat Dora Popeneciu, General Manager iStyle în România. ”Noul concept de magazin pe care iStyle îl aduce astăzi în România, pune un accent deosebit pe interactiunea dintre client si produse, facilitând producerea acelui moment ”magic” în care utilizatorii decid că doar un produs Apple li se potriveste,” a adăugat Dora Popeneciu.

Un alt magazin deschis Joi 14 Aprilie, a carui inchiriere a fost intermediata de Cushman & Wakefield, in AFI Palace Cotroceni, este D’S Damat, un brand de imbracaminte exclusiv pentru barbati.

Suprafata acestui nou magazin este de 171 mp si va avea cel mai nou design de magazin pentru conceptul D’S Damat din Romania.

Competitivitatea produselor sale din sectorul «ready to wear» au asigurat succesul acestui brand din Turcia avand acelasi “target” si in tarile in care compania doreste sa se extinda. In Turcia exista in prezent 380 de magazine din anul 2002 an in care a aparut pe piata acest brand, urmand ca reteaua sa se extinda si in piete externe ca: India, Africa de Sud, Statele Unite, Europa de Est.

In Romania compania a deschis in 2010 primele doua magazine, urmand ca pana in 2013 sa ajunga la 10. “Credem ca putem fi leaderi de piata pana la finele lui 2011 pe segmentul “menswear”, spune Teodora Burz reprezentantul companiei in Romania.”

Cushman & Wakefield a inchiriat un nou magazin D’S Damat in primul outlet din Romania, Fashion House Outlet Center. Magazinul va avea o suprafata de 157 mp, localizat langa magazinul Mango si va fi deschis la doua zile dupa deschiderea magazinului din Afi Palace, Sambata 16 Aprilie.

D’S Damat completeaza oferta de produse oferite exclusiv barbatilor in cadrul Fashion House Outlet Center.

Cristina Dumitrache, Asociat Cushamn & Wakefield, care a intermediat aceste inchirieri, declara:
“Inca de la inceputul anului 2011 s-a inregistrat o crestere a interesului retailerilor internationali dar si locali pentru deschiderea de noi magazine in centrele comerciale din Bucuresti si din tara, care s-au dovedit a fi de succes in ultimii ani. Aceasta extindere insa se face cu mult mai mare atentie la locatie si conditiile comerciale oferite. Astfel, centrele comerciale care au ca si ancore retalieri internationali cum ar fi Zara, H&M, C&A, Peek&Cloppenburg, New Yorker sunt cele care suscita interesul retailerilor pentru extinderea retelei.

Pentru acest an previziunile pe piata romaneasca de retail sunt precaut optimiste, inregistrandu-se deja noi deschideri de magazine si anuntandu-se finalizarea unor noi scheme de retail, atat centre comerciale cat si parcuri de retail. De asemenea, s-a inregistrat o cresterea cererilor pentru spatii de retail in cadrul outlet center-ului Fashion House din Bucuresti, acesta fiind singurul de acest tip din Romania.

Bucuresti, 19.04.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *