free download 78 travel guides written by experts

Ca sa se transforme in Nicole Scherzinger, Florin Ristei a invatat sa mearga pe tocuri

Florin Risteiși s-a epilat pe piept

Ca să fie o Nicole Scherzinger cât mai autentică sâmbătă, la “Te cunosc de undeva”, Florin Ristei a învățat să meargă pe tocuri, cu o seară înaintea primei gale a celui de-al cincilea sezon, care începe pe 15 februarie, la Antena 1. Și a stat cocoțat pe ele 12 ore neîntrerupte, pe tot parcursul zilei de filmare.

Câștigătorul celui mai recent sezon XFactor s-a supus și altor “chinuri”: a purtat pentru prima oară lentile de contact și gene false, străduindu-se eroic să nu lăcrimeze. De asemenea, pentru un decolteu fin, și-a epilat părul de pe piept.

“Nu mă așteptam să fiu Nicole la prima gală. M-am obișnuit foarte greu cu lentilele și genele false și nu reușesc să înțeleg cum merg femeile pe tocuri. Am stat pe ele 12 ore. A fost crimă! (râde). Dar acum cred că o să-mi cumpăr o pereche de cizme de-astea”, povestește Florin, amuzat.

Cât de sexy reușește Florin Ristei să arate în postura lui Nicole Scherzinger, vedeți sâmbătă, 15 februarie, de la ora 20.30, la Antena 1, la premiera celui mai nou sezon al show-ului “Te cunosc de undeva!”.

Bucuresti, 12.02.2014

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *