free download 78 travel guides written by experts

CA a primit aprecierea de “Strong Positive”

in Analyst Firm’s IT Asset Management Repository MarketScope Report al Gartner

CA anunta ca a primit cea mai buna apreciere in raportul Gartner „MarketScope for the IT Asset Management Repository, 2008.” CA a facut parte dintre cei 11 vendori evaluati in raport si a fost apreciata ca fiind „Strong Positive”, apreciere care conform Gartner presupune ca firma este „vazuta ca furnizor de produse, servicii si solutii strategice.” Analistii Gartner au notat in raport ca „Viitorul detinatorilor ITAM va urma doua directii: in primul caz, piata va continua sa evolueze in directia alinierii costurilor, conformitatii si informatiilor contractuale cu managementul serviciilor IT. In cel de-al doilea caz are loc intersectia toolset-urilor PPM. Nevoia de integrare cu intrumente de guvernare pentru furnizarea informatiilor granulare care sa imbunatateasca deciziile executive nu poate fi subestimata.”

IT Asset Management Solution de la CA este creeat sa ajute la administrarea ciclurilor de viata al IT asset-form-urilor, planificand achizitia, managementul si retragerea – precum si toate aspectele fizice, financiare si contractuale ale asseturilor IT. Acesta ofera o valoare aditionala afacerii prin integrarea cu solutiile CA de Service Management si Project and Portfolio Management.

„Noi credem ca aprecierea de „Strong Positive” confirma suprematia CA pe piata solutiilor de IT asset management si reflecta angajamentul nostru de a le furniza clientilor o solutie care sa controleze costurile IT, sa administreze riscurile si sa optimizeze performata IT in sustinerea obiectivelor afacerii,” a afirmat Brian Bell, senior vice president al CA Service Management Business Unit. „Baza noastra de clienti la nivel mondial deja culege roadele integrarii strategice a solutiei CA IT Asset Management cu IT Service Management  si solutii de management bazate pe proiecte si portofolii.”

Bucuresti, 26.06.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *