free download 78 travel guides written by experts

Jurnalistul Adelin Petrisor se alatura echipei Realitatea TV

Jurnalistul Adelin Petrişor se alătură echipei Realitatea TV în calitate de reporter special, începând cu      luna iulie. Echipei de ştiri de la Realitatea TV i se va alătura şi operatorul Dan Gecui, cel care i-a fost alături lui Adelin Petrişor în realizarea majorităţii reportajelor exclusive.

“E un pas înainte. Mi-a fost destul de greu după ce am lucrat 9 ani în Antene, unde am foarte mulţi prieteni pe care-i respect şi care m-au ajutat în carieră. Din fericire, sunt un tip norocos şi am foarte  mulţi prieteni în Realitatea TV, care, sunt convins, mă vor ajuta pe mai departe”, a declarat Adelin Petrişor.

“Le mulţumesc deopotrivă celor de la Antene, pentru sprijin, şi celor de la Realitatea TV, care m-au primit în echipa lor”, a mai continuat jurnalistul.

Despre importanţa alăturării lui Adelin Petrişor echipei Realitatea TV, directorul executiv al postului, Cătălin Popa, spune: “Prin cooptarea lui Adelin Petrişor, departamentul nostru de ştiri a câştigat un coleg pe măsura profesionalismului şi performanţelor care caracterizează această echipă. Suntem mândri să-l avem alături de noi şi aşteptăm cu nerăbdare primele exclusivităţi din ţară şi din străinătate, acolo unde se află subiectele cu miză deosebită”.

Jurnalistul Adelin Petrişor a lucrat în ultimii nouă ani la Antena 1 şi s-a afirmat prin reportajele exclusive realizate în Liban, Algeria, Albania, Belgrad, Kosovo, Irak, Afganistan, Guantanamo şi Israel. De asemenea, el a fost nelipsit de la marile evenimente din ţară. Adelin Petrişor a fost desemnat "Corespondentul Anului 2003" de către Ministerul Afacerilor Externe, dar şi de către Consiliul Naţional al Audiovizualului, iar, de-alungul timpului, a primit patru premii ale Asociaţiei Profesioniştilor de Televiziune din România (APTR).

Bucuresti, 26.06.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *