free download 78 travel guides written by experts

CA a primit aprecierea de lider pentru Application Performance Monitoring

CA, reprezentata in Romania de partenerul sau strategic SolvIT Networks, a anuntat ca a fost pozitionata in zona liderilor de catre compania Gartner in cadrul raportului elaborat de aceasta, “Magic Quadrant for Application Performance Monitoring”*. Dupa evaluarea celor 19 furnizori de APM calificati, Garter a pozitionat CA in sectiunea liderilor.

Conform raportului intocmit de Gartner, “Furnizorii declarati lideri au 5 caracteristici distincte: (1)  au oferte competitive pentru toate cele cinci dimensiuni ale APM si cea mai buna functinalitate posibila pentru cel putin 2 dintre aceste dimensiuni; (2) detin credibilitate in monitorizarea unui domeniu multivendor si heterogen de aplicatie; (3) detin abilitatea de a livra si asigura mentenanta APM pe cinci continente; (4) sunt recunoscuti pentru inovatie; (5) viziunea lor plaseaza APM in centrul operatiiunilor IT si al managementului aplicatiei.

Solutia CA Wily APM permite utilizatorilor sa detecteze, sa trieze si sa diagnosticheze in mod proactiv, probleme de performanta in cadrul unor medii complexe si de aplicatii Web, iar in acelasi timp ofera o vizibilitate perfecta asupra tranzactiilor online. 

“Credem ca descoperirile acestui raport Gartner dezvaluie ceea ce peste 1,200 de clienti stiau deja, si anume faptul ca CA Wily APM este un lider de piata de incredere cu functionalitate si usurinta de utilizare dovedite.”, a spus Cliff Meltzer, vice presedinte senior de corporatie si manager general, CA Service Assurance. “Ne concentram sa oferim clientilor o experienta optima a utilizatorului final , lucru ce va duce la o satisfactie crescuta si o crestere a veniturilor.”

Despre Magic Quadrant

Magic Quadrant se afla sub drepturile de autor Gartner. Magic Quadrant este o reprezentare grafica a pietei pentru o anumita perioada de timp. Reprezinta masura in care anumiti vanzatori se aliniaza criteriilor pietei, asa cum au fost ele definite de catre Gartner.

* Gartner “Magic Quadrant for Application Performance Monitoring” de Will Cappelli. 18 februarie 2010.

Bucuresti, 31.03.2010

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *