Shadow

Business Review anunță finaliștii Business Review Awards 2017

Revista Business Review anunță lista finaliștilor celei de-a 12-a ediții a competiției Business Review Awards, evenimentul anual ce premiază liderii, companiile și inițiativele cu rezultate remarcabile în anul 2016. Nominalizații și câștigătorii acestei ediții vor fi onorați în aplauzele a peste 200 de lideri de business, oficiali, investitori străini și antreprenori, în cadrul galei de premiere ce va avea loc pe 27 Februarie la hotel Radisson Blu din București.

În urma celei de-a doua etape de jurizare, o listă restrânsă de 43 de companii, proiecte și lideri de top au ajuns pe lista finală a nominalizaților, dintr-un număr record de candidați la această ediție. Nominalizații concurează pentru o serie de premii prestigioase în secțiuni precum antreprenoriat, CSR, HR, start-up sau leadership. Lista nominalizaților poate fi consultată pe site-ul evenimentului.


An de an, competiția este evaluată de un juriu independent, ce asigură integritatea și transparența procesului de jurizare. Juriul ediției din anul acesta a galei Business Review Awards este format din:
●    Anca Rarau – BCR
●    Cosmin Alexandru – Wanted Transformation/Entrepreneurship Academy
●    Istvan Kocsolade – Accenture Management Consulting
●    Joshua Burke – Ambasada Statelor Unite ale Americii la Bucuresti
●    Marius Ghenea – 3TS Capital
●    Matteo Patrone – EBRD
●    Oana Bulexa – The Practice
●    Oana Craioveanu – Impact Hub
●    Silviu Stoica – Popovici Nitu Stoica si Asociatii
●    Sotiris Chatzidakis – CEO Clubs

Toți cei interesați să participe la Business Review Awards se pot înregistra online pe site-ul evenimentului, completând formularul de înscriere online sau contactând direct organizatorul, Business Review, la events@business-review.ro sau 031 040 09 31.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *