Shadow

AXIS P1425-LE Mk II – soluţie accesibilă pentru monitorizarea parcărilor

Numărul parcărilor din România este într-o continuă creştere, tendinţa fiind dată de numărul tot mai mare de autovehicule. În primele cinci luni ale anului trecut, numărul de înmatriculări de autoturisme rulate a crescut cu 21%, atingându-se o valoare de 111.600 de unități, conform (DRPCIV). Însă, fie că vorbim de o parcare de reşedinţă, parcarea unui centru comercial sau a unui aeroport, prezenţa unui sistem de securitate video este obligatorie.

AXIS P1425-LE Mk II este o cameră compactă, pregătită pentru supravegherea la exterior, ce poate funcţiona la temperaturi extreme cuprinse între -30 ºC ~ 50 ºC. Modelul este recomandat pentru supravegherea parcărilor, foloseşte lentile varifocale motorizate şi dispune de funcţionalitate P-Iris.
Lentilele varifocale ale camerei induc o flexibilitate sporită integratorului, acesta putând ajusta rapid câmpul vizual din interfaţa web a echipamentului. Senzorul de 2 MP al camerei oferă imagini FullHD, la o frecvenţă a cadrelor de până la 60 de cadre pe secundă. Camera foloseşte, de asemenea, tehnologia Axis OptimizedIR. Aceasta dă posibilitatea realizării unei iluminări IR adaptate unghiului de vizibilitate. Astfel, AXIS P1425-LE Mk II asigură în mod automat o iluminare eficientă, chiar şi în zonele complet întunecate. Iluminarea generată de LED-urile IR este aproape invizibilă pentru ochiul uman, însă cu ajutorul ei pot fi detectate obiecte aflate la o distanță de până la 20 m faţă de cameră.

Având o carcasă compactă şi uşoară, precum şi un sistem de prindere pe tavan sau perete dispus în pachet, AXIS P1425-LE Mk II se instalează rapid şi simplu. Camera este compatibilă şi cu alte accesorii precum AXIS Weather Shield K, pentru o protecţie sporită împotriva soarelui şi a ploii. Modelul beneficiază, de asemenea, şi de avantajele tehnologiei Power over Ethernet, alimentarea realizându-se direct prin intermediul cablului de reţea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *