Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Copiii fac demonstratii de gimnastica acrobatica si arte martiale, magie si umor joi, la “Next Star”

Demonstrații de arte marțiale și gimnastică acrobatică, momente muzicale și umoristice, dar și numere de muzică populară si magie, joi, 23 februarie, de la ora 20.30, la Antena 1, într-o nouă ediție “Next Star” prezentată de Dan Negru. O ediție cu momente spectaculoase și pline de emoție, în care Dorian Popa va acorda primul Golden Star al celui de-al optulea sezon. Cine va fi norocosul concurent, telespectatorii vor afla joi seara.

În aceasta ediție, pe scena “Next Star”, 14 copii din Tecuci care evoluează sub numele Akikai vor dedica demonstrația lor de arte marțiale colegului lor, Andi, plecat mult prea devreme dintre noi. “Am hotărât ca acest număr să fie dedicat lui Andi. Demonstrația noastră  va începe cu două mesaje care reprezinta ceea ce noi am învățat de la el, de la moartea lui: “Prețuiește viața!” și „Alege să fii fericit!””, spune instructorul trupei de copii.


De asemenea, joi, la “Next Star”, vine sa cante Sara (10 ani), o fetita nevazatoare. “Eu nu vad deloc dar, daca acum treceti pe langa mine, eu va simt”, spune aceasta. Mare admiratoare a lui Pepe, Sara ii face o marturisire juratului care va urca langa ea, pe scena, sa o imbratiseze. “Chiar aseara am ascultat piesa ta, “Numai iubirea!””, ii spune ea. Joi, la “Next Star”, una dintre marile dorinte ale Sarei se va indeplini.

Ce surpriza au pregatit pentru ea Dan Negru si echipa sa, dar si cine sunt ceilalti concurenti si cu ce numere se vor prezenta ei in fata juriului, telespectatorii Antenei 1 vor afla joi, 23 februarie, de la ora 20.30, intr-o noua editie “Next Star”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *