free download 78 travel guides written by experts

Business-Edu dezlantuie performanta prin invatare

Business Edu organizeaza cea de-a opta editie a Business-Edu Forum, eveniment ce sta in perioada de 11- 13 octombrie 2011 sub semnul learning & development: “Unleashing performance through learning”. Evenimentul va avea loc la Capital Plaza.

Formatul este structurat pe coferinte plenare si workshopuri unde consultanti si manageri, in egala masura, vor impartasi audientei strategiile si instrumentele necesare dezvoltarii oricarei companii.

Fiecare zi de eveniment va fi constituita din doua conferinte si sase workshopuri, unde vor fi prezenti intre patru si sase speakeri si un moderator.

In cadrul celor trei zile de forum, participantii vor avea ocazia de a intra in contact cu idei, concepte, produse si tendinte care vor ajuta compania fiecaruia cu procese inovative si eficiente. Indiferent de nivelul de experienta, acest eveniment ofera tuturor celor prezenti posibilitatea de a tinti spre performanta si atingerea tintelor fiecaruia. Acest Forum este esential pentru specialisti din learning & development, atat pentru cei care provin din companii multinationale, cat si pentru specialistii din companiile de consultanta.

Evenimentul se va deschide, pe parcursul celor trei zile, la ora 9:00 si va dura pana la ora 17:30.

Pretul pachetului de participare pe trei zile, care ofera acces integral la eveniment, este de 344E+TVA. Pretul biletului de participare pentru o singura zi este de 125E+TVA.

Pentru inscrieri sunt disponibile urmatoarele coordonate:
· dna. Cristina Tiganila
0753 777 666
cristina.tiganila@business-edu.ro
www.business-edu.ro/LDF

Cu o traditie de peste 7 ani, evenimentele Business-Edu sunt o ocazie excelenta pentru a asimila cunostinte valoroase. Fiecare are de castigat din impartasirea experientelor si opiniilor, iar cei dornici de schimbare se pot baza pe experienta pe piata si rezultatele pasiunii pentru invatare si dezvoltare ale Business-Edu.

Partneri: Exec Edu
Parteneri media: Romania Libera, AIDA, Business Arena Magazine, Wall-Street, 9AM, Ejobs
Parteneri logistica: Net Worth Advisory

Bucuresti, 21.09.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *