free download 78 travel guides written by experts

Fiica trebuie sa isi depaseasca mama la Castigi in 60 de secunde

Nico şi fiica sa pentru prima oară pe platoul unei emisiuni

Cel mai interesant conflict între generaţii vine astăzi la Câştigi în 60 de secunde. Mamă şi fiică fac echipă în cel mai tare gameshow din lume, în încercarea de a câştiga marele premiu- 100.000 de lei, puşi la bătaie de echipa de la Câştigi în 60 de secunde. Nico şi fiica sa, Andra, pentru prima oară împreună într-o emisiune de televiziune, vin astăzi pe platoul lui Negru, de la 20:20, la Antena 1.

Dupã ce probe care de care mai ingenioase şi invitaţi unul şi unul s-au perindat prin platoul de la Câştigi în 60 de secunde, Dan Negru dubleazã doza de adrenalinã într-un nou sezon al celui mai tare gameshow din lume. Şi miza este una de douã ori mai mare: în acest sezon, concurenţii luptă mai înverşunat ca oricând pentru premiul de 100.000 de lei pus la bătaie de Dan Negru.

Astă seară, de la 20:20, telespectatorii Antenei 1 vor putea urmări unul dintre cele mai interesante conflicte între generaţii. Nico a acceptat provocarea aruncată de Negru, de a-şi testa precizia şi îndemânarea în cel mai tare gameshow din lume, Câştigi în 60 de secunde, şi nu a venit singură, ci însoţită de fiica sa, Andra. Nico a mărturisit că emisiunea Câştigi în 60 de secunde este singura la care fiica ei a acceptat să o însoţească, în primul rând pentru că îl place pe Dan Negru şi în al doilea rând pentru că de aici poate pleca acasă cu bani.

Cum se vor descurca Nico şi fiica sa cu presiunea gameshow-ului şi cu tensiunea faptului că greşeala uneia poate distruge munca întregii echipe, telespectatorii Antenei 1 vor putea urmări astă seară, de la 20:20, într-un nou episod Câştigi în 60 de secunde.

Cu două emisiuni la Antena 1 şi alte două la o televiziune din Chişinău, Dan Negru se menţine cel mai longeviv prezentator de divertisment din ţara noastrã, aflat mereu pe primele locuri în preferinţele telespectatorilor. De altfel, de la începutul lui 2011 şi până la binemeritata vacanţă din vară, emisiunile sale de la Antena 1, Plasa de stele, Câştigi în 60 de secunde şi Te pui cu blondele?, s-au menţinut mereu în top 10 emisiuni de divertisment.

Bucuresti, 21.09.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *