free download 78 travel guides written by experts

BursadeConta.ro – prima bursa de servicii contabile – cereri si oferte –

este functionala cacum in Romania

BursadeConta.ro va reuni peste 5000 de contabili şi un numar egal de cereri în primii 2 ani de existenţă cu o investiţie previzionată de 100,000 Euro

BursadeConta.ro, primul portal din Romania ce reuneşte atât oferta cât şi cererea de servicii financiar-contabile, lansat în luna August a acestui an urmăreşte să aducă la un loc 25 % dintre toţi experţii, firmele de contabilitate precum si PFA-urile existente la nivel national precum şi un procent reprezentativ din cererea de servicii contabile, însemnând un număr de până la 25 de cereri unice, zilnice. Investiţia de până acum în acest portal este de 20,000 Euro ea urmând sa ajunga la 100,000 Euro în primii doi ani de existenţă ai portalului. Până acum, după doar 2 luni de funcţionare, portalul reuneşte un total de 190 de oferte de prestări servicii contabilitate şi 183 de cereri de astfel de servicii.

“Până la această dată avem înscrişi peste 150 de contabili/firme de contabilitate sau PFA-uri iar numărul de cereri a ajuns undeva la o medie de maxim 6 cereri /zi. Un prim avantaj adus de o astfel de afacere sunt potenţiali clienţi, dispuşi să încheie un contract”, explică, Roxana Pavel, Anteea Consulting, Coordonator Comunicare BursadeConta.ro.

Cu o taxă de aderare simbolică pentru contabili (100 RON fără TVA) pentru o perioadă de 12 luni indiferent de numărul de clienţi contractaţi şi cu zero costuri de înscriere pentru potentialii clienţi, BursadeConta.ro urmăreşte să ofere metode simple şi verificate, menite a scurta timpul de găsire a unei firme de contabilitate sau a unui client de la câteva zile sau săptămâni la câteva ore. „Dacă o firmă de contabilitate are o taxă minimală să spunem de 200 RON/lună, chiar şi aşa, din achiziţia unui singur client, aceasta îşi recuperează dublul investiţiei în prima lună de abonament.”, continuă coordonatorul de comunicare, BursadeConturi.ro.

Un alt avantaj oferit atât al celor ce caută sevicii de contabilitate cât şi al celor ce oferă aceste servicii, fie ei companii, experţi contabili sau PFA-uri, se regăseşte în verificarea ambelor părţi de către echipa BursadeConta.ro. Pentru a putea fi inscrise pe site, cererile de ofertă trebuie să aparţină unei entităţi reale, să fie de actualitate şi să fie veridice precum şi uşor de confirmat.

De asemenea, firmele ce oferă servicii de contabilitate sau financiare trebuie să furnizeze date verificabile în ce priveşte compania, persoana fizică autorizata etc.

Există deja contabili/ firme de contabilitate ce au contractat chiar şi 7 clienţi, în decurs de două luni, în condiţiile în care rata de achiziţie off-line, de noi clienţi, a unei firme normale de contabilitate este undeva de 1-2 clienţi noi la câteva luni, după cum explică specialiştii de la BursadeConta.ro.

Media de răspundere la o cerere este de 7-8 oferte dacă vorbim de un oras mare cum este Bucureştiul.

Referindu-se la decizia de a lansa acest serviciu pe piaţa românească Roxana Pavel argumentează: “ Acest serviciu, unic pe piaţa românească, nu mai este de mult o noutate pe pieţele vestice sau cele din America de Nord, unde nenumarate portaluri sau site-uri oferă sub o formă sau alta oportunitatea de a găsi rapid atât clienti, cat şi furnizorii de servicii corespondente precum şi posibilitatea de a face o comparaţie atât între oferte cât şi între cereri.”

După cum apreciază echipa de specialişti ce a realizat acest portal: în condiţiile în care recesiunea economică, lipsa de timp fizic sau închiderea unor IMM-uri au redus numărul de clienţi ai firmelor de contabilitate, iar timpul fizic pentru căutarea de noi clienţi este limitat, un asemenea produs este preconizat a fi de succes in România. Interesul crescut al companiilor pentru folosirea Internetului în dezvoltarea afacerilor este previzionat a impulsiona dezvoltarea portalului.

Portalul s-a lansat în august anul curent şi în decurs de numai doua luni are ca şi membrii peste 150 de contabili/ firme de contabilitate din toate judeţele ţării, listă la care se adaugă în medie între 2 şi 5 membrii/ zi şi un maximum de până la 6 cereri de ofertă unice/zi.

Cu o acoperire naţională, baze de date de clienţi şi furnizori verificate şi un software special creat pentru accesibilitate, rapiditate şi uşurinţă în căutare, BursadeConta.ro îşi propune să devină în scurt timp cea mai performantă metodă de tranzacţionare a serviciilor contabile.

Despre Bursa de Contabilitate – BursadeConta.ro s-a dezvoltat ca urmare lipsei unui platforme comune, facil de accesat, cu informaţii verificate, care să reuneasca la un loc cererea şi oferta, pe scurt contabilii şi potenţialii clienţi ai acestora.
De asemenea, segmentul de servicii contabil – finaciar, simţea acut nevoia unui serviciu menit să reducă timpul de gasire al unui client, timp ce uneori putea ajunge la zile, săptămâni sau chiar luni.

Mai mult, BursadeConta.ro îşi propune să înlocuiască metoda de găsire a clienţilor prin recomandări cu una nouă, modernă, rapidă şi eficientă.

BursadeConta este o investiţie 100% românească dezvoltată de un grup de finanţişti şi programatori români.

Pentru mai multe informaţii accesaţi www.bursadeconta.ro, contactaţi-ne pe office@bursadeconta.ro sau contact@bursadeconta.ro.

Bucuresti, 11.10.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *