free download 78 travel guides written by experts

CITY INSURANCE, noul sponsor oficial al Echipei Nationale de Fotbal a Romaniei

City Insurance este noul sponsor oficial al Echipei Naţionale de Fotbal a României, într-un moment important pentru fotbalul românesc: calificările pentru Campionatul Mondial de Fotbal din 2014, din Brazilia.

Societatea de Asigurare-Reasigurare City Insurance vrea sa fie alături de tricolori în preliminariile Campionatului Mondial de Fotbal să atragă și să inspire suporterii să-și susțină moral și necondiționat idolii în noul itinerariu competițional.

„Naționala României de Fotbal, o echipă de prestigiu în sportul romanesc, care ne-a adus atâtea bucurii de-a lungul anilor, are nevoie de sprijinul moral al fiecărui român, acum, la ora preliminariilor Cupei Mondiale FIFA 2014. City Insurance este o companie de asigurări, tânără și dinamică, care iubește sportul. Prin acest parteneriat, ne dorim să fim alături de tricolorii noștri la calificări și să încurajăm suporterii să-și sustină echipa națională până la capăt, în lupta către victorie. Galeria suporterilor este mai importantă ca oricând pentru moralul și performanța tricolorilor noștri”, a declarat Nicolae Muşat, Director General City Insurance.

Activând pe piața românească de peste 14 ani, City Insurance a ales să susțina fotbalul, un sport care promovează aceleași valori care ghideaza zilnic fiecare decizie de business a oamenilor City Insurance: fair-play și corectitudine.

Mircea Sandu, Preşedinte FRF a declarat: „City Insurance devine sponsor oficial al echipei Naționale de Fotbal și se alatură eforturilor Federației Române de Fotbal de a construi cea mai puternică galerie a tricolorilor pentru preliminariile Cupei Mondiale FIFA 2014. ”

Parteneriatul dintre City Insurance şi FRF a intrat în vigoare la data de 10 octombrie şi este valabil până la sfârşitul acestui sezon competiţional de calificare a Echipei Naţionale la Cupa Mondiala FIFA din 2014, de la Rio de Janeiro.

Mai multe informaţii despre produsele City Insurance şi parteneriatul cu Federaţia Română de Fotbal puteţi afla accesând site-ul www.cityinsurance.ro.

Despre City Insurance:
Societatea de Asigurare – Reasigurare City Insurance S.A. a fost înființată în anul 1998 și oferă servicii de asigurare și reasigurare, stabilind un nou standard în România, prin calitatea, profesionalismul și promptitudinea pe care le oferă tuturor clienților.

În toamna anului 2009, City Insurance a participat la constituirea pool-ului de Asigurare Împotriva Dezastrelor Naturale – PAID. La finalul anului 2009, City Insurance a obținut autorizarea pentru practicarea asigurării obligatorii de raspundere civilă auto – RCA.

La sfarșitul anului 2011 Societatea de Asigurare – Reasigurare City Insurance S.A a înregistrat o valoare a primelor subscrise de 199.825.000 lei, ocupând astfel poziția a 11-a în topul pieței de asigurari generale din România.

În prezent, City Insurance a dezvoltat o rețea națională cu 43 de agenții prezente în 41 de orașe.

www.citysmart.ro

City Insurance s-a adaptat noilor tehnologii și a îmbrățișat un sistem transparent de vânzări pe internet. Platforma online www.citysmart.ro ține la curent clienții cu ultimele noutăți și informații în asigurări.

Bucuresti, 10.10.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *