free download 78 travel guides written by experts

Bursa pentru Scoala ADC*RO

CINE: Scoala ADC*RO

CE: cauta un bursier

CUM: iti pui intrebarea “Cat de mult imi doresc sa ajung la Scoala ADC*RO”?; si daca raspunsul iti vine sub forma de poza, salveaz-o si urc-o pe pagina de facebook a Scolii ADC*RO. Tot ce mai ai de facut este sa iti convingi cat mai multi prieteni sa-i dea like. Sau sa dai pe spat…e cat mai multa lume. Ah, nu e tot: ca sa obtii bursa, dupa ce ai fost declarat “individul/a cu cele mai multe like-uri”, trebuie sa treci si testul de admitere de pe www.scoalaadc.ro.

DE CE: pentru ca orice scoala veritabila merita sa aiba bursieri.

Pasi:
1. Fa-ti cont pe www.scoalaadc.ro
2. Completeaza testul de admitere pana la 1 septembrie 2010
3. Uploadeaza pe Wall-ul Scolii ADC*RO o poza cu tema: „Cat de mult imi doresc sa ajung la Scoala ADC*RO” (imaginea postata pe wallul scolii trebuie sa poarte titlul concursului)
4. Aduna cele mai multe likeuri la poza ta si poti castiga un loc gratuit la Scoala ADC*RO 2010

Regulament:
– concursul se desfasoara in perioada 2 august – 22 august 2010.
– pot participa la concurs doar utilizatorii de facebook din Romania, de peste 18 ani
– nu pot participa la concurs absolventi ai Scolii ADC*RO
– participantii nu pot uploada mai mult de o poza de pe contul lor de Facebook
– bursa la Scoala ADC*RO va fi castigata de cel/cea care indeplineste 2 conditii simultan:
1. este selectat la Scoala ADC*RO, editia a treia, dupa analizarea testului de admitere completat pe www.scoalaadc.ro pana la 1 septembrie 2010;
2. castiga concursul organizat pe Facebook, prin acumularea celui mai mare numar de likeuri la poza postata pe wallul contului de Facebook al Scolii ADC*RO.
– la finalul concursului se va realiza un top cu potentialii beneficiari ai bursei, in functie de numarul de likeuri adunate de-a lungul celor trei saptamani de concurs. In cazul in care castigatorul nu este declarat admis in urma concursului de admitere la Scoala ADC*RO, premiul va fi acordat primului participant din top care indeplineste simultan cele doua conditii.
– lista de potentiali castigatori va fi anuntata pe 25 august 2010 pe contul de facebook al Scolii ADC*RO.
– organizatorii au dreptul de a sterge poze sau commenturi care jignesc integritatea celorlalti concurenti sau ofenseaza in vreun fel sentimente nationale, etnice sau religioase
– regulamentul poate fi modificat oricand in perioada 2 – 22 august 2010.
– castigatorul final va fi anuntat pe 20 septembrie 2010 pe pagina de facebook a Scolii ADC*RO si pe www.blog.scoalaadc.ro.

Regulamentul complet poate fi gasit pe blogul scolii: //www.blog.scoalaadc.ro/concurs-facebook-cat-de-mult-imi-doresc-sa-ajung-la-scoala-adcro/

Bucuresti, 03.08.2010

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *