free download 78 travel guides written by experts

Unlock Market Research lanseaza prima platforma online de resurse in domeniul cercetarii de piata

Unlock Market Research lansează www.unlock-research.com, prima platformă online de resurse în domeniul cercetării de piaţă. Această platformă îşi doreşte să contribuie la viziunea Unlock, de a deschide comunitatea de cercetare şi a împărtăşi informaţia, cel mai important instrument pentru dezvoltare.

Pe www.unlock-research.com reprezentanţii companiilor, specialiştii în marketing şi comunicare, precum şi aspiranţii la domeniul cercetării de piaţă, se pot inspira din numeroase studii de caz structurate în funcţie de obiective şi industrie. Studiile de caz oferă soluţii aplicate de cercetare pentru o multitudine de probleme şi obiective specifice activităţii de marketing şi comunicare.

Platforma Unlock va fi actualizată periodic cu cercetări şi tendinţe care îşi doresc să ajute specialiştii să găsească cea mai bună soluţie pentru progresul afacerii lor. “Noi credem că informaţia este o resursă de neînlocuit care ajută la dezvoltare, iar prin această platformă ne dorim să contribuim la deschiderea comunităţii de cercetare către un dialog constructiv şi provocator” a declarat Adina Vlad, Managing Partner Unlock Market Research.

Pe lângă informaţiile utile pe care le oferă, platforma www.unlock-research.com comunică viziunea Unlock. “Este important să descifrezi ce se află în spatele “runelor” pentru a descoperi înţelesurile şi motivaţiile profund umane care stau la baza acţiunilor şi percepţiilor consumatorilor. Cercetarea nu înseamnă numai colectare de date, ci îndeosebi interpretare, diagnosticare şi tratament corect, adaptat la caz” a declarat Adina Vlad, Managing Partner Unlock Market Research.

Conceptul de design al noii platforme a fost realizat cu sprijinul agenţiei de consultanţă de brand şi design Noeland.

Despre Unlock Market Research

Unlock Market Research este compania de cercetare de piaţă din România care îşi propune să abordeze fiecare proiect de cercetare din perspectiva asigurării sănătăţii brandului pe termen lung. Orice informaţie poate fi interesantă, însă nu orice informaţie este folositoare pentru brand. Unlock îşi propune să livreze clienţilor săi informaţii esenţiale, revelatoare şi acţionabile în business, cu aplicabilitate pe termen mediu şi lung.

Unlock este formată dintr-o echipa de 23 profesionişti, specializaţi în sociologie, statistică-matematică sau marketing, care cred că în spatele fiecărei situaţii de consum se află motivaţii profund umane ce merită să fie scoase la lumină.

Serviciile Unlock Market Research includ designul şi desfăşurarea de studii de cercetare calitative şi cantitative pentru obiective specifice strategice de brand şi categorie: poziţionare de brand, planificare de portofoliu, audit de brand, extensii de brand, comunicare de brand, segmentare motivaţională, segmentare pe baza ocaziilor de consum, generare de insight, determinarea performanţei ambalajelor sau produselor, precum şi ateliere explorative pentru generarea de insight-uri, poziţionare sau dezvoltare de concept de produs sau de comunicare.

Bucuresti, 03.08.2010

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *