free download 78 travel guides written by experts

Buddha Bar Night la Taj Restaurant

Sambata 5 noiembrie

Buddha Bar Night merge mai departe! Am pregatit o noua editie, Sambata 5 Noiembrie la Taj Restaurant, o intalnire romantica sau o iesire exclusivista cu prietenii!

Asa cum v-am obisnuit: muzica chill-out, decorul relaxant , varietatea de vinuri si diversitatea bucatariei asiatice sunt elementele care alcatuiesc acest concept. Buddha Bar Night aduce atmosfera de club in restaurant, compilatiile alese de Dj- ul serii fiind extrase chiar din albumele Budha Bar.

Urmand exemplul locatiilor Budha Bar am gasit inspiratia sa creem Buddha Bar Night, si sa transformam Taj in «a late dining restaurant», o destinatie pentru o iesire tarzie, dupa ultimele tendinte in materie de mancare si divertisment.

Mai mult decat o marca sau un concept, Buddha Bar a devenit un adevarat stil de viata, care s-a raspandit in intreaga lume, gratie numeroaselor locatii denumite astfel, dar si compilatiilor cu acelasi nume.

Restaurant Taj reprezinta de 8 ani sofisticata bucatarie indiana in Bucuresti, 8 ani de arome si ritmuri exotice, castigand numai in ultimii doi ani titlul de de "Cel mai bun restaurant indian din Bucuresti", decernat in cadrul concursului Eating & Drinking Awards. Mai mult, in 2010 restaurantul Taj a castigat si premiul de “Cel mai popular restaurant din Bucuresti”.

Bucuresti, 03.11.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *