Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Bucuria – Fata lui Dumnezeu in om

Alphonse Goettmann
Editura Herald

Deseori cand te uiti la o persoana care zambeste – fie ea un membru al clerului unei biserici sau simplu om – nu poti spune decat ca e o persoana fericita, bucuroasa. Unii dintre acesti oameni au o privire luminoasa, placuta.

In Biblie exista cateva recomandari pentru a fi fericit, pentru a avea parte de bucurie. Pe aceasta linie – pe identificarea si mai ales pe incercarea de a arata cum se pot pune in practica in viata de zi cu zi a fiecaruia invatamintele textului sfant se concentreaza cartea de fata.

"Vedem asadar ca Bucuria este urzeala de dedesubt a intregii Biblii, este o Buna vestire inca de la origini si va purta explicit titlul de Evanghelie (buna vestire), cand va izbucni in toata plinatatea ei prin venirea Mantuitorului, Cel ce este insasi Fata bucuriei." (p 26)

Editura Herald propune asadar o carte a carei lectura este placuta, iar semnificatiile adanci. Desigur lucrarea reprezinta punctul de vedere al unei persoane ce are in vedere o anumita religie si ca atare se constituie intr-o interpretare a textului pe care multi il considera sfant, ghidaj in credinta lor. Si totusi putini sunt cei care nu si-ar dori sa fie fericiti.

Va invitam sa cititi aceasta carte si apoi sa ne trimiteti comentariul dumneavoastra cu privire la ea pe adresa loredana at prwave.ro si poate aparea pe site. 

Bucuresti, 17.06.2010

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *