free download 78 travel guides written by experts

Managerii pot primi acum rapoarte privind activitatea angajatilor direct pe email

Compania Amplusnet a lansat versiunea 5.5 a solutiei Cyclope Monitorizare Angajati, cel mai avansat produs dezvoltat pentru clasa business. Datorita dinamicii mediului de business pentru tot mai multi manageri este dificil sa intretina relatiile de business fara sa isi piarda focusul asupra altor aspecte care tin de dinamica interna a companiei, cum ar fi de exemplu productivitatea muncii sau managementul eficient al proiectelor.

Noile functionalitati permit managerilor, pe langa o mai buna monitorizare a productivitatii si resurselor umane, sa verifice rapoartele de activitate direct din casuta de email, inclusiv un top al productivitatii muncii.

Dinamismul mediului de afaceri presupune flexibilitate si acces imediat la informatie. Aplicatia este destinata managementului si atunci trebuie sa ne asiguram ca tine mereu pasul cu nevoile managerilor` a declarat Dan Gurghian, Business Development Manager Amplusnet. `Pentru a pastra utilitatea si actualitatea solutiei, orice functionalitate noua trebuie implementata avand la baza nevoile actuale ale managerilor `.

Pe langa aceasta noutate,  versiunea 5.5 vine cu o serie de functionalitati noi in ceea ce priveste managementul proiectelor, cu o mai buna monitorizare la nivel de documente si o ergonomie sporita.

Cyclope – Monitorizare Angajati – este o aplicatie software care ofera informatii despre modul in care angajatii isi desfasoara activitatea folosind calculatorul si implicit despre utilizarea infrastructurii IT a companiilor, in peste 25 de rapoarte atat la nivel de companie si departament, cat si la nivel individual.

Dezvoltata pentru a servi mediului de afaceri, aplicatia Cyclope – Monitorizare Angajati ofera managerilor o solutie ideala de monitorizare, control si motivare a personalului, care determina eficientizarea muncii si optimizarea utilizarii resurselor IT.

Bucuresti, 17.06.2010

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *