metalshow

Bucuria de a conduce si art de vivre:

BMW devine partner Relais & Chateaux, o colectie exclusivista de hoteluri si restaurante la nivel global

BMW a demarat un pareneriat global cu Relais & Châteaux, o colecţie exclusivistă de hoteluri din peste 60 de ţări. Colaborarea a fost anunţată în cadrul aniversării de 60 de ani a Relais & Châteaux, în evenimentul organizat la Opéra Garnier din Paris.

Acest parteneriat, adresat acelor clienţi care apreciează luxul, exclusivitatea şi eleganţa, îşi propune să iasă în evidenţă prin noi idei de călătorie şi invitaţii la evenimente unice. Este avut în vedere un număr mare de proiecte comune, precum festivaluri gourmet sau „connoisseur’s tours”.

Una dintre ofertele unice Relais & Châteaux’s o reprezintă aşa numitele “Routes du Bonheur” (Drumurile spre fericire), o serie de itinerarii atent selectate de pe tot mapamondul. Ideea a fost prezentată prima dată în 1954 de către cei opt membri fondatori ai Relais & Châteaux’s. Prima “Route du Bonheur” urmărea Route National 7 de la Paris la Coasta de Azur, prin Roanne şi Lyon, cu opriri la diferite hoteluri şi restaurante.

În ceremonia de ieri a fost adus un omagiu primului traseu istoric “Route du Bonheur” prin prezentarea premiului BMW Route du Bohneur Trophy. Acesta a fost oferit într-o ceremonie oficială de Nicolas Peter, directorul de sales BMW Group pentru Europa, alături de Philippe Gombert, preşedintele Relais & Château: „Ce poate fi mai special decât să conduci un BMW M6 Cabriolet pe legendarul Route National 7 către o locaţie fermecătoare Relais & Châteaux’s cu un restaurant exclusivist. Pentru mine, aceasta este esenţa art de vivre. Este o onoare pentru noi să fim partenerul global Relais & Châteaux’s. Este o onoare personală să ofer acest trofeu BMW primului «Route du Bonheu» şi hotelierilor care primesc oaspeţii de-a lungul acestui traseu.”

Premiul a fost primit de Michel Troisgros, ca ambasador al acestui traseu şi proprietar şi chef al Maison Troisgros.

Paris / Bucuresti, 19.11.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *