BtB Advertising si Legrand Romania

BtB Advertising devine incepand din aceasta primavara agentia de portofoliu a companiei Legrand Romania, in urma unui proces de selectie finalizat in luna aprilie la care au fost invitate sa participe cinci agentii. Astfel, BtB Advertising va furniza noului client servicii complete de promovare constand in conceptia si coordonarea campaniilor nationale, creatie ATL si BTL, productie, media, relatii publice si organizare de evenimente.

“Grupul Legrand este unul dintre cei mai importanti jucatori pe piaţa de produse si sisteme pentru instalatii electrice si retele informatice, fiind lider mondial in productia de aparataj si cable management. Evident aveam nevoie de servicii pe masura pentru intretinerea si promovarea imaginii noastre si intr-un mediu competitiv cum este cel din Romania. De aceea optiunea noastra s-a indreptat spre BtB Advertising, care ne-a propus cele mai potrivite solutii in vederea implementarii planurilor noastre de comunicare. Suntem convinsi ca parteneriatul cu BtB Advertising va avea rezultate foarte bune”, declara Dan Coldea, Director de Comunicare Legrand Romania.

Mai multe detalii despre Grupul Legrand pe www.legrandelectric.com

BtB Advertising este o agentie full-service independenta, infiintata in 2003, al carei potential de crestere se afla in sectorul serviciilor complete (strategie, creatie, client service, media, productie, PR) pentru clientii locali si internationali, pregatiti sa intre pe piata de comunicare prin intermediul unei echipe cu experienta acumulata de peste 10 ani in domeniu. Activitatea agentiei se concentreaza pe oferta serviciilor prompte si de calitate in special companiilor de provenienta germana, carora li se adreseaza in limba lor materna si in conditii de control al costurilor specific structurii de organizare al acestora.

Bucuresti, 2.05.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *